Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: Radno vreme javnih službi tokom praznika - | K-013 Portal

KOVIN: Radno vreme javnih službi tokom praznika

kovin, javne sluzbe, praznici, radno vreme

Dom zdravlja Kovin objavio je praznični raspored i dežurstva pojedinih službi koji važe za period od 01. do 06. maja.   

Službe JP“Kovinski Komunalac“: smeće će se odnositi po ustaljenom rasporedu, bez prekida u radu; pijaca će raditi u petak, 3. maja, dok će na Vaskrs, 5. maja, biti zatvorena; za prijavu kvarova na vodovodu i kanalizaciji dežurne možete kontaktirati na fiksni broj telefona u Fabrici vode, 741-132 ili na mob. broj 064/86 72 514; za prijavu smrtnih slučajeva i zakazivanje sahrana dežurni kontakti su na 064/86 72 529 i 064/ 86 72 515.

JP „Kovin-gas“ u praznične dane neće raditi, sve do utorka, 7. maja, a dežurne za prijavu eventualnih kvarova kontaktirajte na broju 064/80 99 675.

Centar za kulturu Kovin neće raditi u dane praznika, sve do utorka, 7 maja. Mnogo toga očekuje posetioce nakon prazničnog odmora tokom čitavog maja, a repertoar bi trebalo da bude objavljen u utorak, 30. aprila, uoči šestodnevnog praznovanja.

Predškolska ustanova „Naša radost“ i Ustanova „Lasta“ zatvorene su u dane državnih praznika, a objekti u Kovinu biće otvoreni za prijem dece i korisnika od utorka, 7. maja. I đaci osnovnih i srednjih škola ponovo će na „mali raspust“ od 01. maja.

Biblioteka „Vuk Karadžić“ Kovin neće raditi sa čitaocima do utorka, 7. maja, kada nastavljaju po uobičajenom rasporedu, radno vreme je od 07.00 do 19.00

Ustanova za sport Kovin će biti zatvorena u dane praznika, kao i Hala sportova. Od utorka, 7. maja, nastavlja se rad objekata po uobičajenom radnom vremenu i ustaljenom rasporedu.

Turistička organizacija opštine Kovin neće raditi tokom praznika. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS