Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: 13 medalja za takmičare Dinama na međunarodnom takmičenju "Swim wars" - | K-013 Portal

PANČEVO: 13 medalja za takmičare Dinama na međunarodnom takmičenju "Swim wars"

pk, dinamo, plivanje, pancevo

Prethodnog vikenda plivači PK Dinamo nastupili su na medjunarodnom takmičenju pod nazivom "Swim wars", a koje je održano u Banja Luci. Za pančevački klub je nastupilo 7 takmičara, a ukupno je osvojeno 13 medalja.

Najuspešnija takmičarka po broju osvojenih medalja bila je Lazić Jelisaveta. Jelisaveta je doplivala prva do cilja osvojivši zlatnu medalju u trkama na 50, 100 i 200metara prsno, dok je u disciplini 50metara kraul osvojila drugo mesto i srebrnu medalju. Pored nje, u ženskoj kategoriji, medaljama se okitila i Matić Mila. Mila je osvojila bronzanu medalju u disciplini 200metara mešovito, dok je u trci 100metara delfin blistala zlatnim odličjem.

U muškoj kategoriji, medalje su osvojili Husarik Martin, Jocić Milutin i Mitić Ognjen. Ognjen se u disciplini 200metara delfin okitio sa dve medalje. U svojoj kategoriji bio je treći i osvojio je bronzanu medalju, a zatim je plivajući B finale u istoj disciplini uspeo da do cilja dopliva prvi i osvoji zlatnu medalju. Martin se medaljama okitio plivajući trke 50 i 100metara delfin. Na 50metara je osvojio bronzanu medalju, dok se srebrnim odličjem okitio plivajući nešto dužu deonicu od 100metara. Kao najuspešniji po broju osvojenih medalja izdvojio se Milutin, sa tri osvojene medalje. On se okitio sa tri bronzane medalje u disciplinama 50, 100 i 200metara ledjnim stilom.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS