Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Bronza za Danijela Grujevića iz AK Panonija - | K-013 Portal

PANČEVO: Bronza za Danijela Grujevića iz AK Panonija

danijel grujevic, ak panonija, atletika

Proteklog vikenda održan je 37. Beogradski maraton a u okviru njega organizovano je i Prvenstvo Srbije u maratonu. Na stazi se našlo preko 13.000 maratonaca iz celog sveta. Atletski klub "Panonija" imao je svog predstavnika. Danijel Grujević je u okviru državnog prvenstva ostvario rezultat 3:48:30 i u ukupnom plasmanu je zauzeo 20. mesto.

Važno je napomenuti da je u svojoj starosnoj kategoriji M40 Danijel osvojio bronzano odličje a generalno 276. mesto od 1277 i u starosnoj kategoriji M40 31. mesto od 122 maratonca.

"To je maraton, knjiga može da se napiše za tih nekoliko sati, do 35km totalna harmonija u tempu, raspoloženju i fizikalijama a zatim 7400 metara pakla, 100 puta umro i oživeo, užasno tesko, ne poželeti nikome ali odustajanje nije bila opcija...hvala svima na podršci i na energiji", izjavio je Danijel Grujević nakon trke.

Atletski klub "Panonija" će po 5. put biti organizator trke kroz prirodu pod nazivom "Fox Trail" na Devojačkom bunaru kada će biti organizovane trke na 5, 10,5 i 21km kao i dečije trke od uzrasta predškolaca i svih osnovaca na trasama dugim 100 - 600 m.

Prijave su i dalje u toku preko sajta Trka.rs i biće otvorene do 3. maja dok će i na dan trke na licu mesta prijave biti moguće od 9h.

Za sve one koji nemaju prevoz "Pantransport" je obezbedio besplatan prevoz sa perona 17 i 18 u 8.30h.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS