CineStar bioskop: Animirani film "Emoji" (VIDEO)

sep 05 2017 /

Animirani film "Emoji" reditelja Tony Leondis u kome su glasove pozajmili T.J. Miller, Sofia Vergara, Ilana Glazer i James Corden prikazuje se u CineStar bioskopu.

EMOJI FILM otključava nikad pre viđene tajne sveta unutar vaših pametnih telefona. Skriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kojem žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednoga dana upravo njih za korištenje izabrati vlasnik mobilnog telefona.

U ovom svetu, svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Genea, veselog emotikona koji je rođen bez filtera, a koji zbog toga na puno više načina može da izrazi svoje trenutno raspoloženje. Odlučan u nameri da postane “običan” poput ostalih emotikona, Gene zatraži pomoć svojeg snalažljivog najboljeg prijatelja Hi-5,  poznatog razbijača šifri Džejlbrejka. Njih trojica zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli kod kojim će da pokušaju da “poprave” Genea.

Ali kada samom telefonu zapreti mnogo veća opasnost, sudbina svih emotikona zavisitće o ovoj trojici nenadanih heroja koji će da pokušaju da spasu svet od… Brisanja.

Projekcije:

09. i 10.09. u 13:25h i 15:15h

Osnovne cene ulaznica:

Do 17h - 350 din
Od 17h - 420 din (ponedeljak - četvrtak)
Od 17h - 460 din (petak - nedelja, praznici)
Moj CineUtorak - 320din

Trejler

Read 277 times

 

Podržite projekat "K-013.com" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".