10.10. - Promocija knjige i filma o Goranu Nikoliću u staroj Vajfertovoj pivari

okt 10 2018 /
Tagged under

Promocija knjige i filma o Goranu Nikoliću "Maratonac" biće održana u sredu, 10. oktobra, u staroj Vajfertovoj pivari s početkom u 18 sati. 

Dve godine otkako je Goran Nikolić započeo svoj veliki poduhvat – 55 maratona za 55 dana – kreće veliki karavan koji će promovisati Goranove, ali i mogućnosti svih osoba sa invaliditetom. Počela je serija promocija koje će obići 30 od ukupno 50 gradova - domaćina 55 maratonskih trka. Svaki od ovih gradova imaće priliku da premijerno vidi dokumentarni film „Otvorenih očiju“ posvećen Goranovom poduhvatu, kao i da bude domaćin promocije autobiografske knjige Gorana Nikolića, pod jednostavnim i jedinim mogućim imenom: „Maratonac“.Iza organizacije ovog nesvakidašnjeg karavana stoje Delta Fondacija i Rotari distrikt 2483 za Srbiju i Crnu Goru. Njihov motiv je ponovo human: na promocijama knjige i filma o Goranu Nikoliću prikupljaće se sredstva za pripreme mladih sportista sa invaliditetom, u Centru „Iskra“ u Kragujevcu.

Najavu budućih promocija i izveštaje sa onih koje su već održane možete pratiti na sajtovima: www.gorannikolic.net i www.deltafondacija.rs 

https://gorannikolic.net/knjiga-i-film/

Read 145 times Last modified on sreda, 10 oktobar 2018 14:46

 

Podržite projekat "Internet magazin" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".