Program PAFF-a za 08. septembar

sep 08 2018 /

Pančevo film festival održava se do 09. septembra. Projekcije filmova se odvijaju u dvorani Kulturnog centra Pančevo i Apolo dvorani. Ulaz na sve programe je besplatan.

Projekcije za 08. septembar:

Dvorana Apolo: 

15:00h - Kratki filmovmi Jelene Gavrilović: "Momci, gde ste", "Nešto slatko", "Ja nisam tvoj drug", "Sve je više stvari koje dolaze".

17:00h - Sophia Antipolis - "Virgil Vernier". Sofija Antipolis je naučni centar na francuskoj rivijeri - mesto gde se snovi ostvaruju. Međutim, ispod površine se skrivaju strah i očaj.

19:00h - Rani radovi 3 - "Retour", "I signed the petition", "Eraser", "Malo se sjećam tog dana", "Las nubes".

22:30h - "Letnjikovac" / Summerhouse - Vojin, slepi autor radio doku-drama, poziva protagoniste svojih emisija u izolovani hotel, snima razgovore sa njima i kopa po ruševinama njihovog traumatičnog detinjstva.

00:00h - "Living space" - bred i ešli su mladi par koji se odlučuje na romantično putovanje kroz srce Nemačke. Stvari kreću po zlu kada se na jednoj zabačenoj farmi susretnu sa SS oficirom, koji ih mami i baca u psihološki vrtlog užasa.

Kulturni centar:

20:00h - "The Burden", "Zimska Braća" (Winter brothers) - Odiseja koja se odvija u toku jedne hladne zime u radničkom okruženju.

22:00h - "Druga strana svega" / "The other side of everything" - Hronika nekoliko generacija jedne porodice u Srbiji prerasta u portret aktivistkinje u vreme velikih previranja, preispitujući odgovornost svake generacije da se bori za svoju budućnost.

Read 176 times

 

Podržite projekat "Internet magazin" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".