Otvaranje galerije ARTifACT uz izložbu Milana Bulatovića

okt 07 2018 /
Tagged under

U Pančevu se u nedelju, 07. oktobra, u 18:30 otvara galerija ARTifACT, koja se nalazi u TC Zmaj Jovina, na prvom spratu. 

Klik po klik, godina za godinom, mnogo toga se promenilo, grafičke karte, procesori, ekrani, dostupnost umetničkih dela, tehnike izrade... Digitalci, tradicionalci, tradigitalci i ostali, u državi bez hrabrosti gube svoje mesto pod suncem. Svi su se promenili samo su RGB i CMYK ostali isti. 

"Otvaramo galeriju, inspirisani aktivnim životom i digitalnim brakom između umetnika i tableta, olovke, četkice, prostora i vremena. "

Od kista i umrljane majice do prazne baterije?? 
Da li je umetniku potrebno nešto više?? 
Koji je Vaš put??

Milan Bulatović, jedan od pionira moderne digitalne umetnosti u Srbiji, predstaviće do sada neizlagane radove, nastale u MS paintu i ilustratoru. 

Milan je Pančevac, bavi se slikarstvom, grafikom, digitalnom grafikom i crtežom. Svoj rad je do sada izlagao na osam samostalnih i više kolektivnih izložbi . Učestvovao je u nekoliko kreativnih radionica i likovnih kolonija, a njegovi radovi mogu se naći i u različitim javnim prostorima.

Audio katarzu donosi nam Lobor D, lokalni autor poznat po svojoj produkciji i Sunday aftermath kompilacijama koje donose pravi odraz nedeljne chill emocije.  

Galerija se nalazi u Pančevu u Tržnom centru u Zmaj Jovinoj 2 / između Zmajeve i Njegoševe/ Prvi sprat, lokal 20.
Read 123 times Last modified on nedelja, 07 oktobar 2018 12:28

 

Podržite projekat "Internet magazin" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".