Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 16. januar

U Pančevu i okolini u utorak nakon hladnog jutra sa mrazem i kišom koja će se lediti pri tlu, tokom dana otopljenje, ali oblačno sa kišom.

Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, krajem dana u skretanju na jugozapadni.

Jutarnja temperatura -4°C, maksimalna dnevna 5°C.

Krajem dana i tokom večeri razvedravanje, pa će tokom noći biti vedro. U sredu novo naoblačenje sa kišom, ali će biti iznadprosečno toplo. Sneg se očekuje na planinama. Maksimalna temperatura od 6 do 10°C. U Negotinskoj Krajini hladnije sa kišom koja će se lediti pri tlu, maksimalna temperatura 1°C. U toku večeri i noći očekuje se razvedravanje, pa će u četvrtak nakon vedrog i hladnog jutra sa slabim mrazem, tokom dana biti sunčano, samo se još na istoku i jugoistoku pre podne očekuje slab sneg. Maksimalna temperatura od 3 do 7°C. Krajem dana na severu naoblačenje.

U petak nakon hladnog jutra sa slabim mrazem, tokom dana toplije, ali uz naoblačenje, a krajem dana kiša. U subotu oblačno sa kišom, na planinama sa snegom. U toku večeri i noći očekuje se razvedravanje. Maksimalna temperatura u petak i subotu od 6 do 12°C.

U sredu će vetar biti u skretanju na jak i olujni severozapadni, a u četvrtak vetar ponovo u skretanju na južne. Slabljenje vetra očekuje se u subotu.

Read 305 times

 

Podržite projekat "Internet magazin" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".