Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 03. maj

U Pančevu i okolini u četvrtak sunčano i veoma toplo. Krajem dana i tokom večeri očekuje se povećanje oblačnosti.

Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, povremeno i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 28°C. 

Vreme u Pančevu i Srbiji narednih dana:

U Pančevu i okolini narednih dana promenljivo oblačno i veoma toplo. U subotu tokom večeri, u nedelju i ponedeljak biće uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom. U petak će duvati umeren do jak jugoistočni vetar, tokom dana u slabljenju. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom do 29°C. U nedelju i ponedeljak očekuje se postepeni pad temperature i biće svežije u odnosu na prethodne dane.

U Srbiji narednih dana promenljivo oblačno i veoma toplo. Očekuju se i duži sunčani intervali. Uz jači razvoj oblačnosti biće i lokalnih pljuskova sa grmljavinom, a ponegde se očekuju grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. U petak će duvati umeren do jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u Podunavlju i sa olujnim udarima, tokom dana u slabljenju. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom od 25 do 31°C. U nedelju i ponedeljak očekuje se postepeni pad temperature i biće svežije u odnosu na prethodne dane. 

Read 136 times

 

Podržite projekat "Internet magazin" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".