Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 11. avgust

U Pančevu i okolini u petak sunčano i dalje tropski toplo. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, u toku večeri u slabljenju i skretanju na jugozapadni, a u toku noći na zapadni i severozapadni.

Minimalna temperatura 26°C, maksimalna dnevna 39°C.

U toku večeri očekuje se jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinsku oluju.

U subotu na severu i na zapadu osetno prijatnije, na jugu i istoku i dalje tropski toplo. Pre podne biće sunčano, a sredinom dana i posle podne naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i jakim gromovima. Krajem dana i tokom noći očekuju se i obilnije količine padavine. Maksimalna temperatura od 26°C na severozapadu do 36°C na istoku i jugoistoku Srbije. U nedelju umereno do potpuno oblačno i osetno svežije sa kišom i pljuskovima. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Makisimalna temperatura od 20 do 25°C. Krajem dana i tokom noći prestanak padavina i smanjenje oblačnosti, vetar u slabljenju. U ponedeljak toplije i suvo. U utorak nakon vedrog i relativno svežeg jutra, ponegde i sa maglom, tokom dana pretežno sunčano. Maksimalna temperatura 25 do 29°C.

Read 586 times

 

Podržite projekat "Internet magazin Pančevo" putem PayPal-a. Izaberite iznos i kliknite na "PayNow".