Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nastavlja se potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić - | K-013 Portal

Nastavlja se potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić

potraga, devojčica, danka

Potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora se nastavlja, a pretražuje se potez od sela Zlot ka selu Sumrakovac, javlja reporter Tanjuga.

Na tom potezu se pregleda nekoliko deponija, a policija pregleda i rezervoare sa vodom kojih ima mnogo u tom kraju, jer su osumnjičeni za ubistvo devojčice radili u Javnom komunalnom preduzeću "Vodovod".

U potragu su se uključili i pripadnici Žandarmerije.

S obzirom na to da je reč o velikom terenu, ima mnogo mesta na kojima bi telo devojčice moglo da bude, a u selu Zlot pretražena je i okolina kuće D. D., koji je jedan od osumnjičenih za ubistvo.

On je na saslušanju rekao da je premeštao telo, a to otežava rad policije, jer na neka mesta moraju da se vrate i po nekoliko puta i da utvrde sa sigurnošću da telo u međuvremenu možda nije prebačeno na ta mesta koja su oni ranije pregledali.

Dvogodišnja Danka nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila J.S. i D.D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

D.D. je na saslušanju priznao zločin, dok se J.S. branio ćutanjem, a njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Naknadno su uhapšeni D.D. i R.D., otac i brat osumnjičenog D.D., zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice na za sada nepoznatu lokaciju.

Brat osumnjičenog je preminuo u Policijskoj upravi u Boru, dok je ocu osumnjičenog određen pritvor do 30 dana.

U međuvremenu je direktor JP "Vodovod" u Boru podneo ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS