Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Promocija knjiga „Nauka na drumu Marka Kraljevića – munje i zmajevi“ i „Savremena čitanja apokalipse“ 19. aprila u Gradskoj biblioteci - | K-013 Portal

Promocija knjiga „Nauka na drumu Marka Kraljevića – munje i zmajevi“ i „Savremena čitanja apokalipse“ 19. aprila u Gradskoj biblioteci

promocija knjiga, gradska bilbioteka, pancevo

Promocija knjiga „Nauka na drumu Marka Kraljevića – munje i zmajevi“ Aleksandre Ninković Tašić i „Savremena čitanja apokalipse“ Davora Džalta i Danijele Marković održaće se u petak, 19. aprila, s početkom u 19 časova u čitaonici Gradske biblioteke u Pančevu. Gosti: Aleksandra Ninković Tašić i Aleksandar Gajšek.

Knjiga Nauka na drumu Marka Kraljevića – Munje i zmajevi ne samo da opisuje neverovatan odnos naših Zvezdobrojaca, Pupina, Tesle i Milutina Milankovića prema Marku Kraljeviću, nego i siguran put ka svetoj Srbiji.

Kroz priče, anegdote i slike, koje istorija srpske nauke, stavlja na taj put hrabrosti i vrline, put kojim je koračao Marko Kraljević, pokazuje da su posebni ljudi živeli i hodali ovom zemljom.

Knjiga Savremena čitanja Apokalipse ima za cilj da iznova tematizuje drevni hrišćanski tekst Apokalipse, odnosno Otkrivenja, u vreme intenziviranja različitih apokaliptičnih scenarija, globalnih kriza, pandemija, i ratova.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS