Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Počinje kviz znanja „Zdrava škola“ - | K-013 Portal

PANČEVO: Počinje kviz znanja „Zdrava škola“

kviz zdrava skola, dom zdravlja pancevo

Takmičenje „Zdrava škola” održaće se u organizaciji Službe polivalentne patronaže Doma zdravlja Pančevo, a učestvovaće učenici četvrtih razreda osnovnih škola sa teritorije grada Pančeva.

U sredu, 15. maja, u 12 časova, održaće se prvo polufinalno međuškolsko takmičenje „Zdrava škola” u OŠ ,,Sveti Sava“. Pored domaćina, takmiče se još učenici četvrtih razreda škola ,,Vasa Živković“, ,,Stevica Jovanović“, ,,Jovan Jovanović Zmaj“. 

U četvrtak, 16. maja, u školi ,,Miroslav Mika Antić“ u 12 časova, održaće se drugo polufinale kviza “Zdrava škola“. Pored domaćina, takmičiće se još i škole ,,Bratstvo Jedinstvo“, ,,Đura Jakšić“, ,,Isidora Sekulić“.

Trenutno je u toku međuškolsko takmičenje koje će dati tri ekipe finalista koje će svoje znanje o zdravlju izmeriti u finalu u utorak, 21. maja, u 12 sati, u jednoj od škola koja će biti odabrana nakon međuškolskog takmičenja kada budupoznati finalisti.

– Lična i komunalna higijena, bolesti prljavih ruku, lanac zaraze, vašljivost, zdravi stilovi života, čovekovo telo, pubertet su samo neke od tema koje Služba polivalentne patronaže sprovodi u svom zdravstveno vaspitnom radu sa školskom decom i koje će biti obrađene na takmičenju, saopštava Dom zdravlja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS