18.01. - Dr Project Point Blank u Starom Bitefu

Point Blank, verovatno i prvi autorski blues band u staroj Jugoslaviji, održaće svoj celovečernji nastup u Starom Bitefu-Soul Society, u petak 18. decembra i predstaviti muziku koja ih je održala čitavih 35 godina u putovanju stazama afroameričke tradicije zvuka.

Predvođeni Dragoljubom Crnčevićem-Crnketom, legendom domaće i evropske blues rock scene, gitaristom i pevačem benda, Dr. Project Point Blank Blues Band čine i:

Darko Grujić - Keyboards and Vocal
Zoran Milenković - Bass
Blagoje Nedeljković - Drums 
Nikola Đokić - Drums
Nenad Stošić - Percussions 
Toni Matijević - Guitar and Vocal

Bogata diskografija i koncertni kontinuitet Point Blank-a koji traju 35 godina, dokazuju da su ljubavi prema muzici i životu pobedile čak i u vrlo oskudnim uslovima u kojima se muzika stvara i beleži na ovim prostorima već skoro četiri decenije.

Velika slušanost koja prati neosporni muzički kvalitet, koji je na nivou velikih svetskih blues rock bendova, čini Dr. Project Point Blank jednim od naših kulturnih i umetničkih ambasadora u svetu.
Baršunasti glas Dragoljuba Crnčevića je toliko upečatljiv i nenadmašan da se urezuje u svest i pamćenje poput onih Krisa Rije, Lenarda Koena, Toni Džo Vajta...

Očekujte neverovatnu svirku, možda bude i gostiju, na njihovom poslednjem albumu Gitarologija: Povratak korenima, to su učinili već mnogi, kao što su: Rambo Amadeus, Josip Boček, Vedran Božić, Dragi Jelić, Nebojša Anton Antonijević, Vlatko Stefanofski, Duda Bezuha, Dragan Di Luna Marković i mnoga druga, velika, imena domaće muzike.

Ulaznica 300 dinara, na vratima kluba

Vrata se otvaraju u 22h

Rezervacije na 063/377420

Read 80 times

Booking.com

-------------------