04.01. - Fish In Oil - koncertna promocija novog albuma u MKM!

dec 29 2018 /
Tagged under

FISH IN OIL - koncertna promocija albuma "Sve će biti u najboljem redu" održaće se u petak, 4. januara od 21h u Muzičkoj kući Metropolis, Makedonska 21. Ulaz je slobodan!

Kada je mladi gitarista i slikar Bratislav Radovanović davne 1993. osnovao grupu Fish in Oil u Prištini, sigurno nije ni slutio šta će raditi u zimu 2019. godine. Nadimak mu je bio „Braca bluzer“, svirao je obrade, a bend mu nije imao stabilnu sadašnjost niti izglednu budućnost. No, odgledani koncert Džona Zorna u Ljubljani i upoznavanje sa delom i stilom gitariste Marka Riboa odrediće njegovu autorsku viziju u godinama koje slede, te je ostalo još „samo“ da nađe muzičare s kojima će uspeti da podeli umetničke svetonazore i emocije.

Današnja formacija Fish in Oil nastala je pre nekoliko godina i od tada je bend izdao četiri albuma, a Radovanović napisao na desetine novih kompozicija. Klub „Čekaonica“ pružio je bendu priliku da redovno svira i razvija se na aranžerskom i sviračkom planu, što je rezultiralo odlično uigranom postavom. Fish in Oil je postao koncertna atrakcija koja vrhunski funkcioniše ne samo u klubovima, već i na džez festivalima širom zemlje.

Dušana Petrovića poznaju ne samo ljubitelji džeza kao lidera Dvojca bez korm

Read 76 times

Booking.com

-------------------