29.01. - Predstava "Sumnjivo lice" u Centru za kulturnu dekontaminaciju Featured

Zima je tu, a sa njom i praznici koje karakterišu radost i smeh. Ipak, da li vidite nasmejana lica oko sebe? Vidite li istinsku sreću?

Mi vidimo, ali samo kod retkih, međutim nama su svi oni veoma sumnjivi. Odakle im pare za rasvetu? Odakle im pare za poklone? Odakle im pare za osmehe?

Ili možda za osmeh i nije potreban novac? Možda je potrebno da samo pročitate neko Nušićevo delo. Ipak, ako ste to već učinili još u osnovnoj školi, onda vas pozivamo da sada to delo odgledate u formi predstave. Možda vam se ovoga puta, ipak, učini da i nije tako smešno.

Predstava SUMNJIVO LICE će se igrati 29. decembra od 20h u Centru za kulturnu dekontaminaciju. Reč je o komadu koji nije samo rađen po najpoznatijem delu Branislava Nušića, već on govori i o njemu samom, postavljajući pitanje da li je on samo delo predviđeno da bude školska lektira, ili se može posmatrati i osvrtom na čitavom društvo, kao i da li se isto to društvo uopšte promenilo od nastanka ovog dela.

Reflektor teatar i ekipa predstave dali su ovom delu novo ruho, ne propustite priliku da 2019. godinu započnete sa njima. Ne postoji bolji način od početka godine u pozorištu.
Mi smo tu da, u vremenu preteranog raskoša, uperimo reflektor na važne teme i osvetlimo ono što je zaista bitno videti, zato dođite da zajedno #svetlimoumraku!

Koncept i režija: Vojislav Arsić
Dramaturškinja: Milena Bogavac
Orginalna muzika: Irena Popović Dragović
Scenski pokret: Andreja Kulešević
Video: Ivan Stojiljković
Igraju: Zoran Pajić, Jelena Bogavac, Isidora Simijonović, Đorđe Živadinović Grgur, Marko Panajotović, Uroš Novović, Aleksandar Jovanović, Aleksandar Vučković, Predrag Vasić

Cena karte je 700 RSD.
Za studente i srednjoškolce cena karte je 400 RSD.
Za one koji poseduju Light Card i grupe studenata/srednjoškolaca cena karte je 350 RSD.

Karte možete rezervisati na broj: 0603008886
Online rezervacija: http://reflektorteatar.rs/rezervisi/

Read 46 times

Booking.com