22.01. - Predstava "Muškarčine" u Centru za kulturnu dekontaminaciju Featured

dec 28 2018 /

Nova godina stiže, a sa njom i bezbroj novih izazova, trenutaka, ljudi... Ipak, ono što je nepromenljivo jeste uživanje u toploj i emotivnoj pozorišnoj atmosferi.

Idealan način da se sakrijete od zime je da dođete u Centar za kulturnu dekontaminaciju 22. januara od 20h, gde ćete imati priliku da po prvi put u 2019. godini sa Reflektor teatrom pokušate da otkrijete šta znači biti Pravi muškarac danas i ovde.

MUŠKARČINE stupaju na dobro poznatu scenu CZKD-a i kroz priču o sebi, svojoj generaciji, detinjstvu i problemima sa kojima su se suočvali tokom života, pokušavaju da otkriju koje osobine karakterišu prihvatljivog muškarca u društvu. Da li Pravi muškarac znači biti i nasilnik? Da li Pravi muškarac ne sme da nosi roze? Da li On sme da pusti suzu, ili je to samo ’’za devojčice’’? Na ova i na brojna druga pitanja ćemo usmeriti reflektore, da bismo jasnije videli put ka odgovorima. Dok neki pokušavaju da nas zaslepe sjajem praznične rasvete, mi smo oni koji pokušavaju da osvetlaju ono što je zaista važno. 

Dođite da zajedno #svetlimoumraku i otkrijemo ko su Pravi muškarci. Mi verujemo da se oni kriju baš u pozorištu.

Autori: Vojislav Arsić i Milena Bogavac

Ko-autori i izvođači: Alek Surtov, Đorđe Živadinović Grgur, Jovan Zdravković, Marko Panajotović, Nikola Pavlović, Rastko Vujisić i Uroš Novović

Cena karte je 700 RSD.

Za studente i srednjoškolce cena karte je 400 RSD.

Za one koji poseduju Light Card i grupe studenata/srednjoškolaca cena karte je 350 RSD.

Karte možete rezervisati na broj: 0603008886

Online rezervacija: http://reflektorteatar.rs/rezervisi/

Read 50 times

Booking.com