16.01. - Stand up komedija @ Ben Akiba: Aleksandar Perišić "Kompleksandar"

dec 28 2018 /

Novo izvođenje Perišićevog novog show-a zakazano je za sredu 16. januara u Ben Akibi.

Show “Kompleksandar” premijerno je izveden u Kraljevu i Beogradu u februaru 2018. godine. Beogradska premijera u Ben Akibi održana 27. februara bila je rasprodata.

Veče otvara Ivan Nikolić.

Aleksandar Perišić je prvi pobednik prvog Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs, što ga čini pionirom stand up scene. U 7 godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regionu, nastupao je na svim festivalima stand up komedije u regionu, takođe nastupao je na engleskom jeziku u Mađarskoj i Bugarskoj u okviru festivala. Sa kolegom Srđanom Dinčićem već 3 godine nastupa u okviru Večeri Improvizacije,a sa koleginicom iz Hrvatske, Marinom Orsag od 2014. godine nastupa u stand up show-u „Kaj bre?“ koji je postao jedna od najgledanijih stand up predstava u Srbiji i Hrvatskoj.

Učesnik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra sa kolegama iz organizacije Standup.rs, jedan je od scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i učesnik je Večeri improvizacije na TV Prva. Sa kolegom Nikolom Silićem izvodi stand up show „Istinita fantastika“.

Cena ulaznice: 300 dinara

Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131

Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.

Read 84 times

Booking.com