26.01. - Miranda at Underground Featured

dec 27 2018 /

Klub "Andergraund" nastavlja sa Retro Trance Special Edition zurkama i u novoj godini, ovog puta u goste ponovo dolazi Miranda! 

Miranda Silvergren stoji iza ovog već kultnog projekta, ne samo zbog činjenice da je jedna od prvih žena na psychedelic/goa trance sceni, već i koliki je trag ostavila na istoj.

Jedan je od najprestižnijih i najcenjenijih artista, žanra, koji je dao toliko inovativnosti tokom devedesetih. 

Miranda počinje produkcijom da se bavi 1994. Već sledeće godine, izdaje prvi singl Timeless Worlds Of Space/Athena za Koyote Records. Prvi album, Phenomena, takođe izdat za Koyote Records, izlazi 1996. Album, prepun prepoznatljivog stila, postaje veliki hit, muzički i finansijski. Godinu dana kasnije, izdaje Real Rush album, koji je samo potvrdio njen kvalitet i popularnost, pritom postaje jedan od najprodavanijih albuma te godine. Iste godine izdaje i singl Somewhere Out There/Gnocchi, njeno najpoznatije izdanje do sada, jer je Gnocchi postao instant hit, cak i posle 20 godina, ostao je trade mark njenog zvuka. Slede jos dva albuma, Northern Lights ‎ iz 1999. i Asynja ‎iz 2001.

Miranda je i dalje aktivna kao producent, uskoro će izdati i best of album, sa remasterizovanim i njenim najpoznatijim stvarima.

Line up:

> Filip Nikolaevic (USB / Magnetik)
> MIRANDA (Koyote Records / Spiral Trax)
> Mark Panic (USB / Belgrade Afterhours)
> Mića (USB / Mars Flowers)

Klub Andergraund, Pariska 1, Beograd.

Read 58 times

Booking.com