NOVI SAD

Gostovanje Pozorišta Boško Buha u Novom Sadu 21. januara 2019. godine u Nisovoj svečanoj sali, sa velikom ansambl predstavom i to možemo slobodno reći najluđom (shodno sadašnjem vremenu) i najkomičnijom verzijom GOSPOĐE MINISTARKE koja broji preko 20 glumaca na sceni, na čelu sa Goranom Jevtićem u ulozi ministarke. Početak predstave u 20 sati.

Novi Sad u 2019. godinu ulazi kao Omladinska prestonica Evrope, ovo je prestižna titula koju dodeljuje European Youth Forum - proslavimo je zajedno uz svetske i regionalne muzikče zvezde 26. januara! ?

Kesić "Priče I pesme” je humoristička priredba koja kombinuje elemente stendap komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvodjenjem songova I interakcije sa publikom.

Transilvanija je komedija vlaški vestern -balkanska krimi priča sa kriminogenim likovima koji žive i dejstvuju na Dunavu i priobalju. Porodična zavada, šverc nafte i ubistva mešaju se sa željom za osvetom onostranih bića-duhova i vampira zbog nedoličnog ponašanja živih.

Booking.com