14.02. - Ničim izazvan / VIS Limunada / Novi Sad

jan 31 2019 /

nicim izazvan, novi sad

Studentski kulturni centar Novi Sad sad vas poziva na zajednički koncert sastava Ničim izazvan i VIS Limunada u Novom Sadu 14. februara.

Biće to specijalno veče u autentičnom prostoru, praćeno dobro poznatim melodijama punih emocija. Ulaznice u prodaji od 18. januara na GIGS TIX prodajnim mestima i Mungos Cdshop

Ulaznice u pretprodaji 800 dinara a na vratima 1000 dinara. U pretprodaji se nalazi i ograničen kontigent VIP ulaznica sa jedinstvenom pozicijom za uživanje u ovom koncertu po ceni od 1200 dinara. (Samo na GIGSTIX prodajnim mestima)

Ničim izazvan je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka. Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka. VIS Limunada je muzička grupa, orkestar, bend koji oživljava ne samo muziku pedesetih i šesdeset godina XX veka, već i atmosferu evropskih festivala tog perioda. Kako sami kažu bez nostalgije ali sa žarom, prenose energiju koja ne gubi na vrednosti čak i u svetlu složenih protivurečnosti koje su usledile.

Read 60 times

Booking.com