19.02. - Pozorišna predstava "Hotel 88" u Pozorištu mladih

jan 31 2019 /

predstava hotel 88, pozoriste mladih novi sad

Pozorišna predstava, komedija ''HOTEL 88'', u izvođenju TAMARE KRCUNOVIĆ, ANDRIJE KUZMANOVIĆA, ANĐELE JOVANOVIĆ I VLADIMIRA ALEKSIĆA.

Ovo je nakon kraće pauze, ponovno izvođenje predstave u Novom Sadu i održaće se 19. FEBRUARA 2019 godine sa početkom od 19 i 30 sati u Velikoj dvorani ''POZORIŠTA MLADIH".

Po četvrti put novosađani će biti u prilici da pogledaju mnogo, mnogo puta do sada uspešno izvođenu komediju situacije koja je zapravo samo:

JEDNA SASVIM UOBIČAJENA PRIČA IZ NAŠE SVAKODNEVNICE.

Viktor i Ana dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mesec. Sandra i Marko takođe dolaze u taj isti hotel, sa potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvoro ljudi doživeće strasne, ali i urnebesne promene.

Predstava je napisana po motivima teksta "Privatni životi" N. Kauarda, a u adaptaciji i režiji Staše Koprivice.

Ulaznice, po cenama od 1.200,00 za prvih 13 redova partera, 1.100,00 za ostala četiri u parteru i 1.000,00 za balkon, možete nabaviti u knjižari ‘'MALA VELIKA KNJIGA'', u holu ''POZORIŠTA MLADIH'', kao i kroz prodajnu mrežu ''GIGSTIX''a.

Read 32 times

Booking.com