10.02. - Pozorišna predstava "Boje šteka" u Pozorištu mladih

feb 01 2019 /

predstava boje steka, pozoriste mladih novi sad

Novosadska premijera predstave "BOJE ŠTEKA" u kojoj igraju Petar Strugar, Uroš Jovčić i Đorđe Stojković, u režiji Slavena Saletovića, biće izvedena 10. FEBRUARA 2018. u 20,00 sati u Velikoj dvorani Pozorišta Mladih.

Beki, šifrovano ime – Crveni ………………. PETAR STRUGAR
Trle, šifrovano ime – Plavi …………………. UROŠ JOVČIĆ
Cvrle, šifrovano ime - Žuti ………………… ĐORĐE STOJKOVIĆ

Tajkun, Šef, Gazda, Poštar, pas Rambo, Karabatić, žandarmerijski odred, komandir žandarmerijskog odreda – učestvuju, ali se ne pojavljuju…

Trojica sitnih „kriminalaca“, angažovana od viših nalogodavca, da odrade jedan dobro plaćen posao…Trojica autsajdera, neprilagođenih u vremenu tranzicije, liberalnog kapitalizma i sistemu koji ne funkcioniše… gde samo politika i kriminal obezbeđuju dovoljno para za noramaln život… Ulaze u avantiru, koja će ih (čini im se) dovesti do velike količine novca… Angažovani od mnogo većih ,,igrača,,… a nevešti na poverenom zadatku… dolaze do niza nepredviđenih situacija i događaja.

Hit komedija… autentičnih likova, komičnih situacija, duhovitog dijaloga… učiniće sve da vam ulepša veče i dobro nasmeje…

Ulaznice, po cenama od 1.100,00 dinara za parter, a 900,00 dinara za poslednja četiri reda partera i ceo balkon, možete nabaviti u knjižari ‘'MALA VELIKA KNJIGA'', u holu ''POZORIŠTA MLADIH'', kao i kroz prodajnu ''GIGSTIX''a.

Read 71 times

Booking.com