09.02. - Crtani junaci u potrazi za magičnom knjigom, predstava za decu

feb 01 2019 /

spens, novi sad

Posle uspešnih izvođenja predstave širom Srbije i novosadska dečija publika će imati prilike da po prvi put odgleda ovu vrhunsku dečiju predstavu. Predstava će biti izvedena u AMFITEATRU SPENS-a, 9. FEBRUARA 2019 u 11 sati.

Likovi iz predstave podstiču razvijanje mašte, a naročito razlikovanje dobra od zla. U ovoj predstavi se mališanima približavaju njihovi omiljeni likovi kroz adaptaciju popularnih crtanih junaka. Klasičan zaplet u kome se zlo nameće silom, a koje na kraju bude pobeđeno pametnim rešenjima spretnih aktera. Deca aktivno učestvuju u toku cele predstave, i postaju sastavni deo iste.

Takođe u predstavi je naglašen značaj knjiga, i deca kroz igru shvataju kako svaka knjiga može da bude magična, ukoliko se koristi na pravi način. Razvijanje timskog duha i približavanje važnosti knjiga deci, su glavna poruka. Takođe, uči ih kako je lepo ponašanje i kućno vaspitanje bitno, a kako se laganjem i krađom ne može postići ništa.

Priča je inspirisana i adaptirana po motivima crtanih junaka.

Likovi:
Bamblbi – Jovan Ljubenović
Dart Veder i Rajder – Saša Đurašević
Tihana i Svetlucava – Nina Grahovac
Sjajna – Jovana Petronijević

Na dinamičnoj i veoma interesantnoj sceni glumci će nositi originalne kostime likova.

Ulaznice za predstavu po ceni od 500,00 za parter i 400,00 za balkon se mogu kupiti na Blagajni SPENS-a i kroz prodajnu mrežu GIG STIX-a.

Read 61 times

Booking.com