PANČEVO

the punch, the bite, jazbina Coyote Pančevo

THE PUNCH iz Pančeva i THE BITE iz Beograda zajedno na bini - 15.februar 2019.godine u 22h u Jazbini Coyote-a u Pančevu!

Mlade pijanistkinje Anđela Buvač i Danica Marinković, studentkinje prof. Marije Đukić na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, prirediće koncert u ponedeljak, 21. januara od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur” Pančevo.

Promocija knjige "Odavde do srca" Dijane Milanović biće održana 25. januara u Glaleriji Milorada Bate Mihailovića s počekom u 19 sati. 

Predstava za decu "Nindža kornjače" pozorišta "Jelenica" biće održana 26. januara u Dvorani Kulturnog centra Pančevo s početkom u 12 sati.

Bojan Tirmenštajn i Vuk Dragičević održaće koncert 28. januara u Dvorani Kulturnog centra Pančevo s početkom u 19 sati. Na programu dela A. Vivaldija, R. Belafrontea, M. de Falje i drugih.

Naučite da plešete! Upoznajte nove ljude i družite se! Opustite se uz ritmove dobre muzike!

Izložbu slika "Evolucija dobra - evolucija zla" možete pogledati od 30.10 do 12.02. u Galeriji savremene umetnosti Kulturnog centra Pančevo. Otvaranje izložbe 30. januara u 19 sati.

Pozorišna predstava "KOD ŠEJTANA ili jedna dobra žena" odigraće se 30. januara od 19:30 u Dvorani Kulturnog centra Pančevo. Ulaznica 500 dinara.

Grupa "Legende" održaće koncert 07. februara u Dvorani Kulturnog centra Pančevo s početkom u 19:30 sati.

Booking.com

-------------------