15.02. - The Punch i The Bite u Jazbini Coyote-a

the punch, the bite, jazbina Coyote Pančevo

THE PUNCH iz Pančeva i THE BITE iz Beograda zajedno na bini - 15.februar 2019.godine u 22h u Jazbini Coyote-a u Pančevu!

The Punch je cover bend iz Pančeva čiji su članovi iskusni muzičari iz ovog grada. Na čelu benda je jedan od najboljih vokala na području Srbije, Draško Patić. Dolaskom novog basiste promenio se i repertoar za koji kažu da je sada bliži publici te The Punch pretenduju da postanu jedan od najboljih pančevačkih cover bendova.

The Bite je riff'n'roll bend iz Beograda koji svira isključivo autorsku muziku. Postoji 15 godina, a u ulozi forontmena je poslednjih nekoliko godina pevačica dobro poznata pančevačkoj publici, Ljiljana Zdravković (ex Mad Red). Nakon mnogobrojnih koncerata i nekoliko veoma uspešnih singlova u poslednjih nekoliko godina (Lies, Go To Hell...) bend trenutno promoviše svoj drugi singl na srpskom jeziku - ZNAŠ, i radi na drugom albumu koji će se pojaviti do kraja ove godine.

Uz ova dva sjajna benda, očekuje vas puno dobrog zvuka i dobre energije 15.februara u Jazbini Coyote-a u Pančevu, VIDIMO SE!

Adresa: Dimitrija Tucovica 3, Pančevo

Ulaz: 200dinara (u cenu je ukljucena garderoba i jedno piće)

Read 50 times Last modified on četvrtak, 31 januar 2019 11:41

Booking.com

-------------------