12.01. - Dubeena 3 - Sufi's Life & Fela u Štab Pogonu

jan 11 2019 /

U subotu, 12. januara, održaće se treće izdanje žurke Dubeena. Jovan Tot (Sufi's Life) i Sloba Jovanovic (Chikafela), biraće muziku za publiku Štab Pogona.

Sufi's Life je muzički projekat koji obuhvata nekoliko žanrova, pre svega ambient, dub psy, chill out i techno, a iza njega stoji svetski poznati producent Jovan Tot. Jovan je vlasnik i vrlo uspešnog trance projekta Middle Mode zajedno sa Ivanom Jovičićem, sa kojim nastupa širom sveta, a jedan od najvećih uspeha koji su ostvarili je to da su 2016. godine bili jedni od headliner-a najpoznatijeg svetskog trance festivala Ozora, koji se svake godine odražava u Mađarskoj.

Takođe je vlasnik i projekta pod nazivom Resonant. Njegovi singlovi su uglavnom na vodećim pozicijama top lista koje se prave na sajtu Beatporta i vrlo su cenjeni u svetu trance i chill out muzike. U predhodnih 10 godina nastupao je u Japanu, Brazilu, Nemačkoj, Grčkoj, Švajcarskoj, Indiji i mnogim drugim zemljama, a posle duže pauze nastupa u svom rodnom gradu sa svojim prijateljem DJ Slobom Jovanovićem (Chikafela). Jovan i Sloba trenutno rade na Hi-Tech Minimal materijalu i očekuje se da ove godine izdaju nekoliko singlova.

Više informacija može se pronaći na Fejsbuku.

Read 45 times

Booking.com

-------------------