Šest godina Štab Pogona 29. i 30. juna

jun 27 2018 /
Tagged under

U petak, 29. i subotu 30. juna, pančevački klub i bar Štab Pogon obeležiće 6 godina rada.

Rođendanski vikend obeležiće dve muzički raznovrsne žurke, na kojima će pogonska publika slušati što rezidente kluba, ali i gosta Dušana Predojevića Doo-a.

U petak, rođendanski gost Štab Pogona biće Dušan Predojević Doo, iz beogradskog kolektiva Beyond House.  Doo je di-džej i osnivač Beyond House-a, jednog od najaktivnijih di-džej i buking kolektiva domaće underground scene.

Doo je otpočeo svoju karijeru 2005. godine, u beogradskim klubovima i na festivalima širom zemlje. Kao značajnu rezidenturu izdvaja to što je bio rezident kluba The Wash. Nakon zatvaranja Wash-a, Beyond House je osnovan u saradnji sa Ognjenom Milosavljevićem, Milošem Maričićem, Ivanom Tanovićem i Damirom Zekirijem. Od tada, Beyond House je zaslužan za neke od najboljih momenata na beogradskoj sceni – od bukiranja artista, do saradnji sa klubovima kao što su Drugstore i 20/44, Wats i KC Grad. Doo svira od deep house-a, preko space disco-a, techno-a i eksperimentalnog zvuka, a beogradska publika je prošlog četvrtka imala priliku da ga čuje na brodu 20/44, pred miljenicu svetske scene Peggy Gou.

Za prvu rođendansku žurku Štab Pogona, u petak, zagrevaće nas Miloš Mijakovac Fanta. 

Subota, 30. jun, biće posvećena pančevačkim di-džejevi i rezidentima Štab Pogona. Za dekovima će se naći Nikola Vuković, Miozz, Lobor D i Dymo. U dva bek-tu-bek seta, a s početkom od 22 sata, ova di-džej četvorka zabavljaće nas do kasno u noć.

Više informacija o rođendanskom vikendu, na koji se ulaz ne naplaćuje, može se pronaći na Fejsbuku.

Read 223 times

 

Podržite Internet Magazin K-013