Dnevni horoskop za 01. septembar

avg 31 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za 1. septembar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Očekuju vas drastične promene na polju zarade. Moguće je da će se neke stvari odvijati prilično neočekivano. Dobre prilike vam se ukazuju i treba da ih iskoristite.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je takođe zainteresovana za vas. Uskoro vas očekuje početak nove veze. Možete da očekujete da će vaš odnos krenuti u dobrom pravcu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa štitnom žlezdom su naglašeni kod vas. Očekuje vas faza u kojoj će vam stanje na polju zdravlja biti na neki način promenljivo.

 

BIK

POSAO: Osećate da ste pod veoma velikim pritiskom i teško vam padaju osnovne obaveze na poslu. Moguće je da vam nije ni malo lako da izađete sa svim zaduženjima na kraj.

LJUBAV: Konstantne svađe sa partnerom negativno utičuna vašu vezu. Moguće je da se osećate veoma frustrirano zbog svih problema koji vas okružuju na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o migreni koja bi mogla da pređe u hroničan simptom kod vas. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči i pazite na zdravlje.

BLIZANCI

POSAO: Nervoza i nestrpljenje koje unosite u poslovno okruženje ne mogu da vas dovedu do dobrih rezultata. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta komplikacija na polju zdravlja.

LJUBAV: Voljena osoba krije nešto od vas i to ste uspeli da razotkrijete. Očekuje vas period u kom ćete razmatrati prekid te veze. Pred vama je faza u kojoj ćete biti opterećeni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o nervima. Moguće je da ćete imati sklonost ka nekim povredama. Ako se bavite sportom ili trenirate treba da budete pogotovo oprezni na ovom polju.

RAK

POSAO: Mogući su problemi koji se vezuju za nesuglasice sa saradnicima. U poslovnom okruženju vlada prilično haotična atmosfera. Povedite računa o koncentraciji.

LJUBAV: Niste spremni da uđete u novu ljubavnu vezu. Želite neko vreme da se zabavljate i da uživate u svojoj slobodi. Za sada vam je potrebno još neko vreme da budete samo svoji.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje. Pred vama je period u kojem ćete imati mnogo energije. Prijaće vam da budete aktivni i u pokretu, da trenirate i da se bavite sportom.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete imati promenu radnog mesta iako tako nešto ne očekujete. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni tome da neke probleme preuveličavate.

LJUBAV: Pred vama je dan tokom kojeg na ljubavnom polju možete imati svađe i nesuglasice ako ste u vezi. Slobodni pripadnici ovog znaka ne bi trebali da očekuju veće promene.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da posetite zubara. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje poteškoće sa desnima i zubima.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete iznenadnu ponudu iz inostranstva koja će vam popraviti raspoloženje. Važno je da budete spremni da na ovom polju budete aktivni i posvećeni.

LJUBAV: Pred vama je uzbudljiva i strastvena avantura u kojoj ćete uživati. Ozbiljna veza još nije na vidiku, niti ste sa time opterećeni. Moguće je da vam odgovara stanje kakvo jeste.

ZDRAVLJE: Nema problema na ovom polju. Osećate se sasvim dobro. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete uspeti da ostvarite značajne pomake na polju zdravlja.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati promenljivo stanje vezano za vaše polje finansija i da će biti nekih oscilacija. Potrudite se da date sve od sebe da situaciju stabilizujete.

LJUBAV: Voljena osoba se prema vama u nekom trenutku ponela neadekvatno i želite sada da se na neko vreme distancirate od nje. Moguće je da ste na neki način ljuti i uvređeni.

ZDRAVLJE: Problemi sa bešikom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Možete da budete skloni prehladi. Posavetujte se sa lekarom. Potrudite se da unosite dovoljno tečnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete otvoren konflikt sa poslovnim partnerom, a moguće i prekid saradnje. Pred vama je faza u kojoj će vam posao biti izvor stresa.

LJUBAV: Iznenada se u vašem okruženju pojavljuje nova osoba koja je veoma lako privukla vašu pažnju. Možete da očekujete zanimljiv dan. Ako ste u vezi, lepo se slažete sa partnerom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da će vam stanje na polju zdravlja biti stabilno. Posvetite se sebi, svojim potrebama ali i ljudima koje volite.

 

STRELAC

POSAO: Poslovna situacija kod vas nije sjajna. Moguće je da vlada opšta atmosfera panike i tenzije. Važno je da budete spremni da se realno suočite sa problemima.

LJUBAV: Možete da se nadate stabilnoj situaciji sa emotivnim partnerom. Danas vas ne očekuju veće promene u ljubavi. Pred vama je period u kojem ćete imati dobro stanje.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjim problemima na polju zdravlja. Povedite računa o sebi.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete biti rasterećeni. Dan je povoljan za odmor i uživanje, nema previše posla kod vas. Nema razloga da se brinete previše o bilo čemu.

LJUBAV: Novo emotivno poznanstvo u vama budi jake emocije. Ako je u pitanji Škorpija očekuje vas odlično slaganje sa njom. Spremni ste za početak stabilne i ozbiljne veze.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom! Očekuje vas period u kojem ćete imati višak energije i jako će vam prijati da vežbate i da budete aktivni. Rekreacija u prirodi je za vas uvek dobar izbor.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete promene na polju privatnog posla. Neke komplikacije se mogu pojaviti kada najmanje očekujete. Važno je da ne paničite kada se pojave prvi problemi.

LJUBAV: Ukoliko vi i voljena osoba planirate preseljenje ili uređenje životnog prostora, možete da očekujete odličan dan. Možete da se nadate povoljnom periodu za zajedničke promene.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje poteškoće na ovom polju. Važno je da pazite i na svoju ishranu i na unos tečnosti.

RIBE

POSAO: Posao koji se tiče trgovine vam može odlično ići od ruke. Pred vama je faza u kojoj ćete biti veoma zadovoljni. Možete da očekujete povoljan period za poslovne promene.

LJUBAV: Nije vam problem da otvoreno pokažete svoje interesovanje prema osobi koja vam se dopada. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti na neki način direktni i otvoreni u flertu.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom i sinusima su mogući kod vas. Potrudite se d povećate unos vitamina C. Generalno vam vlada nepovoljan period za zdravlje sada.