Dnevni horoskop za 3. septembar

sep 02 2019 /

Dnevni horoskop za 3. septembar

Šta kaže horoskop za 3. septembar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Potrudite se da kritike koje dobijate od nadređenih prihvatite na pozitivan način. Važno je da budete spremni da radite na sebi i da pokažete da ćete unapređivati svoja poslovna znanja.

LJUBAV: Pojavili su se neki novi problemi u vašem braku i niste sigurni kako da se izborite sa tim. Moguće je da niste spremni za suočavanje sa okolnostima u kojima se nalazite.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa gorušicom, organima za varenje, stomak vam je veoma osetljiv. Sve ukazuje na to da je vreme da povedete više računa o ishrani.

BIK

POSAO: Moguće je da vas hvata nervoza i da ste zbog toga nedovoljno skoncetrisani na poslovne obaveze. Pred vama je period u kojem nećete baš lako rešavati sve probleme.

LJUBAV: Možete da se nadate dobrom odnosu sa Devicom ili Ovnom. Očekuju vas zanimljiva ljubavna dešavanja. Spremni ste da se posvetite pokretanju promena na ovom polju.

ZDRAVLJE: Problemi sa kožom su mogući kod vas u narednom periodu. Sve ukazuje na to da ćete imati neke manje poteškoće na ovom planu. Posavetujte se sa dermatologom.

BLIZANCI

POSAO: Raspoloženi ste za promene na poslovnom polju i polako istražujete svoje mogućnosti na tom planu. Možete da očekujete da ćete imati pozitivna dešavanja na ovom planu.

LJUBAV: Veoma otvoreno pokazujete svoje emocije i lako osvajate osobu koja vam se dopada. Možete da očekujete dobar dan za ljubav. Bićete zadovoljni zbog novih dešavanja na ovom polju.

ZDRAVLJE: Osetljiv vam je grudni koš. Možete da budete skloni manjim problemima na ovom polju. Povedite računa ako ste već imali neke probleme sa srčanim sistemom do sada.

RAK

POSAO: Moguće je da sada na neki način ispaštate zbog pogrešnih odluka koje ste ranije donosili na ovom polju. Vreme je da se okrenete rešavanju poslovnij problema.

LJUBAV: Moguće su manje svađe sa voljenom osobom. Potrudite se da ne budete preterano razdražljivi. Očekuje vas period u kojem ćete biti prilično promenljivog raspoloženja.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa povišenim temperaturom. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme zbog pada imuniteta. Generalno možete da budete skloni poteškoćama.

LAV

POSAO: Imate velike ambicije i želite da se maksimalno posvetite poslu kako bi mogli da ih ostvarite. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da ostvarite neke svoje planove.

LJUBAV: Pred vama je burna faza kada je u pitanju polje ljubavi. Moguće je da na kraju ništa neće biti onako kako očekujete. Potrudite se da ne postavljate prevelika očekivanja.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas prate. Pred vama je period u kojem ćete biti oslabljeni na ovom polju. Potrudite se da više odmarate i da povećate unos vitamina.

DEVICA

POSAO: Mogući su manji problemi u komunikaciji sa poslovnim okruženjem ali uz dovoljno fleksibilnosti ćete sve rešiti. Potrudite se da budete dovoljno posvećeni svojim obavezama.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama. Potrudite se da realistično posmatrate situaciju i da ne povlađujete partneru zbog prevelikih emocija.

ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi su naglašeni kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje poteškoće i probleme sa nervnim sistemom. Povećajte unos magnezijuma.

VAGA

POSAO: Kada budete završili svoj projekat bićete dosta smireniji. Do tada može da vlada tenzija na vašem poslu. Posvetite se svojim obavezama i poradite na boljoj organizaciji.

LJUBAV: Voljena osoba želi da vam pokaže svoja iskrena osećanja i da pokrene razgovor o zajedničkoj budućnosti. Možete da očekujete da će vam biti veoma lepo kada budete zajedno.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete biti skloni stresu kao i nekim problemima na ovom planu.

LEDENE KRALJICE PUNE NEŽNOSTI Saznajte kakva romansa i sreća očekuje žene rođene u znaku Device!

ŠKORPIJA

POSAO: Skloni ste donošenju brzopletih odluka i treba da se potrudite da ne reagujete u afektu. Važno je da se potrudite da budete malo sistematičniji po pitanju posla i organizacije.

LJUBAV: Nije povoljan dan za početak nove veze. Generalno danas može da vas prati osećaj nezadovoljstva. Ako ste u braku, sa partnerom ćete imati neke poteškoće u komunikaciji.

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su naglašeni kod vas u narednom periodu. Možete da budete skloni tegobama kada je u pitanju zdravlje. Posetite vašeg lekara.

STRELAC

POSAO: Moguće je da dosta toga neće biti po planu. Pripremite se za jedan buran dan koji donosi komplikacije. Važno je da budete spremni da pravite kompromise.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, današnji dan je povoljan za novo poznanstvo. Blizanac vam odgovara. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Moguće su povrede i uganuća. Pazite se ako ste fizički aktivni, mogli biste da budete skloni padovima. Povedite računa i u saobraćaju da ne dođe do nezgoda.

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete biti skloni nepromišljenim postupcima na poslovnom planu. Očekuje vas period u kojem ćete nekako brzopleto reagovati na određene situacije.

LJUBAV: Prija vam osećaj slobode, uživate u tome i ne planirate novu vezu uskoro. Moguće je da dugo niste bili sami. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni avanturama.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro. Pred vama je period koji donosi stabilizaciju na polju zdravlja. Trebalo bi da budete zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo koje može da vam donese dosta pozitivnih rezultata na polju posla. Možete da očekujete da će vam se ukazati neke nove prilike.

LJUBAV: Voljena osoba je spremna da se žrtvuje zarad vaše ljubavi. Pokažite joj da želite da uzvratite istom merom. Spremni ste da se posvetite ostvarenju boljeg odnosa.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke. Važno je da vodite računa o sebi i o svojim navikama i da pokažete da ste spremni da budete odgovorni prema svom zdravlju.

RIBE

POSAO: Nije povoljan dan za bilo kakve veće finansijske transakcije. Vreme je da se posvetite drugačijem načinu poslovanja. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

LJUBAV: Moguće je da vam je teško da nađete kompromis sa voljenom osobom. Vaš odnos je prikazan kao veza koja može da bude na neki način burna i problematična.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom. Idite na redovne lekarske kontrole. Možete da budete veoma skloni poteškoćama koje su vezane za infekcije i upale.