Dnevni horoskop za 6. septembar

sep 05 2019 /

Dnevni horoskop za 6. septembar

Šta kaže horoskop za 6. septembar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Ukoliko očekujete potpisivanje novog ugovora moguće je da će vam to biti odloženo za neki drugi dan. Pred vama je period u kojem poslovi neće ići baš kako očekujete.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je povezana na neki način sa vašim bliskim okruženjem. Potrebno vam je vreme kako biste se oslobodili u komunikaciji sa njom i kako bi joj prišli.

ZDRAVLJE: Povedite računa o jetri i pankreasu. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa zdravljem na ovom planu. Oko svega što vas muči se posavetujte sa vašim lekarom.

 

BIK

POSAO: Moguće je da ćete danas biti opušteni i da vas problemi na poslovnom planu neće opterećivati. Pred vama je perod u kojem ćete biti generalno zadovoljni situacijom.

LJUBAV: Primetili ste jednu šarmantnu osobu koja vam se dopala na prvi pogled. Uskoro ćete napraviti prvi korak ka njoj. Možete da očekujete da će vaša veza trajati na duže staze.

ZDRAVLJE: Osetljivost urinarnog trakta je naglašena kod vas. Možete da budete skloni brojnim upalama i infekcijama. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti podloćni problemima sa zdravljem.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete veoma lako završiti svoje poslovne obaveze. Možete da se nadate pozitivnim promenama na ovom polju. Sreća vas prati.

LJUBAV: Partner pokušava da vas nagovori da razgovarate o zajedničkoj budućnosti ali vi niste spremni za to. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke nesuglasice sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Problemi sa alergijama su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete biti osetljivi i skloni raznim alregijskim reakcijama. Povedite više računa o sebi i izbegavajte faktore rizika.

RAK

POSAO: Tokom današnjeg dana možete biti preopterećeni poslovnim obavezama. Koncentracija vam nije najbolja. Potrudite se da na ovom polju date svoj maksimum.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba menja svoj stav o nekim pitanjima. Uskoro ćete ostvariti napredak u vezi. Pred vama je period u kojem će biti lepih promena.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas, povećajte unos vitamina kako biste ojačali svoj organizam. Idite redovno kod lekara na kontrole. Pazite na moguće probleme sa krvnom slikom.

 

LAV

POSAO: Možete da očekujete srećne okolnosti pod kojima ćete uspeti da ostvarite manji poslovni napredak. Sudbina je na vašoj strani i danas možete da ostvarite ono što želite.

LJUBAV: Sledi vam zanimljivo poznanstvo koje veoma lako može da vodi do ozbiljne veze. Možete da očekujete da ćete uspeti da osvojite osobu koja vam se dopada i da se zbližite sa njom.

ZDRAVLJE: Osetljiv kardiovaskularni sistem je naglašen kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete biti veoma skloni problemima sa srčanim sistemom. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

DEVICA

POSAO: Povoljan je dan za rešavanje problema na poslovnom planu. Vi ćete danas biti nosioc lepih vesti. Možete da očekujete da će sve okolnosti nekako da vam idu u prilog.

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored voljene osobe i zadovoljni ste. Pošto ste emotivno ispunjeni ne razmišljate o promenama i želite da sačuvate ljubavnu vezu koju imate.

ZDRAVLJE: Osetljiv probavni trakt je naglašen kod vas. Moguće je da ćete imati neke tegobe sa varenjem. Na vreme se potrudite da povedete više računa o ishrani.

VAGA

POSAO: Moguće je da imate potrebu da pokažete da se vaše mišljenje ne poklapa sa mišljenjem većine. Pred vama je period u kojem ćete na poslovnom polju ostvariti promene.

LJUBAV: Moguće je da partner sumnja u vas i da zbog toga imate probleme u vezi ili braku. Na neki način dokazujete svoju vernost. Ako ste slobodni za sada nema većih promena.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi! Ne biste trebali da očekujete već probleme na polju zdravlja. Osećate se dobro u svojoj koži i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate utisak da ste napravili grešku kada je u pitanju neka poslovna odluka. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati manja otežanja i komplikacije.

LJUBAV: Partner vam pruža maksimalnu podršku po svim pitanjima i možete sasvim da se oslonite na njega. Pred vama je dobar period za početak nove veze ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se vraćaju. Možete da očekujete malo teži dan kada je u pitanju polje zdravlja. Potrudite se da odmarate i da se ne naprežete previše.

STRELAC

POSAO: Imaćete priliku da ostvarite stabilizaciju poslovne situacije. Generalno vas očekuje pozitivan dan. Možete da očekujete da ćete imati dosta uspeha na poslovnom polju.

LJUBAV: Spremni ste za nove avanture! Ozbiljna veza sada nije nešto čemu težite, od toga se sklanjate veoma suptilno. Moguće je da jednostavno niste spremni nikom da se posvetite.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete malo skloni tegobama na polju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

JARAC

POSAO: Želite da napravite dugoročni plan ali vam to za sada ne ide od ruke. Neke stvari ne možete da predvidite. Važno je da na vreme prihvatite određena ograničenja koja postoje.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada neka osoba koju poznajete već duže vreme ali vam je teđko da pokažete osećanja prema njoj. Potrebno vam je vreme da se taj odnos pokrene.

ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi su naglašeni kod vas. U velikoj meri ste pod stresom i to vas jako opterećuje. Važno je da nađete način da se opustite i da smanjite tenziju.

VODOLIJA

POSAO: Uspešno se prilagođavate okolnostima u poslovnom okruženju i lako učite trikove novog posla. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan.

LJUBAV: Moguće je da ste rešili da okrenete novi list i da se posvetite traženju prave osobe za sebe. Pred vama je period u kojem ćete imati nova zanimljiva dešavanja na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o višku kilograma. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke manje probleme sa zdravljem zbog telesne težine. Menjajte način ishrane.

RIBE

POSAO: Očekuje vas prilika da napravite manji poslovni uspeh. Polje zarade je jako dobro prikazano. Posvetite se svom poslu i uspećete da ostvarite pozitivne rezultate.

LJUBAV: Pokušavate da udovoljite voljenoj osobi ali ponekad vam izgleda kao da je to nemoguće. Pitate se da li ste jedno za drugo. Dajte sebi vremena da donesete konačnu odluku.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve poteškoće na ovom polju. Možete da se nadate jednom pozitivnom i lepom danu.