Dnevni horoskop za 10. septembar

sep 09 2019 /

Dnevni horoskop za 10. septembar

Šta kaže horoskop za 10. septembar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Možete da očekujete dobar dan tokom kojeg ćete bez komplikacija završiti sve svoje obaveze. Pred vama je perod koji je za vas dobar, nećete imati veće probleme na polju posla.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada postaje sve zanimljivija. U narednom periodu ćete se veoma lako zbližiti. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Važno je da povedete računa o tome da sebi stvarate zdravije navike i da se držite podalje od bilo kakvih poroka. Možete biti skloni problemima sa zdravljem.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete doći do rešenja za probleme koji su vas mučili na ovom polju i da će se situacija smiriti. Bićete zadovoljni okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, maštate o susretu sa osobom koja bi bila idealna za vas. Pred vama je period u kojem možete da očekujete dobre promene na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu. Moguće je da ćete imati probleme, sklonost ka upalama grla, sklonost ka prehladi. Važno je da se potrudite da ojačate svoj imunitet.

BLIZANCI

POSAO: Sve protiče mirno i bez problema. Moguća je neka manja pomoć od strane starije osobe sa posla. Potrudite se da na ovom polju date sve od sebe kako bi uspeli da dođete do svojih ciljeva.

LJUBAV: Veoma ste zaljubljeni i trudite se da svom partneru to pokažete na sve načine. Važno vam je da on bude srećan pored vas. Spremni ste da se posvetite vašoj vezi i vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Prolazna vrtoglavica je moguća. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni problemima sa zdravljem. Generalno bi mogao da vas prati i nizak pritisak.

OTVORITE ŠIROM OČI, SLEDE NEVEROVATNE PROMENE Dobro upamtite ove datume u septembru jer će vam promeniti život iz korena!

RAK

POSAO: Možete da iskoristite sve svoje prednosti i da velikim trudom dođete do poslovnog napredovanja. Očekuje vas faza u kojoj će vam posao uzimati dosta vremena.

LJUBAV: Manje zahlađenje koje vlada između vas i partnera može da se završi, ali je potrebno da neko prvi popusti. Važno je da budete spremni da na vašem odnosu više poradite.

ZDRAVLJE: Prija vam intezivnija fizička aktivnost. Dajte sve od sebe kako biste uspeli da se organizujete tako da se više bavite sportom. Poradite na svojim navikama.

LAV

POSAO: Sve ide baš onako kako ste želeli i očekivali. Zadovoljni ste situacijom na polju posla. Možete da očekujete da ćete imati priliku da napredujete uz pomoć nečije podrške.

LJUBAV: Možete da očekujete poznanstvo i flert sa osobom koja vam prija. Odgovaraju vam Vaga i Vodolija. Ako ste već u vezi sa voljenom osobom ćete poboljšati odnos.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju. Možete da očekujete da ćete se generalno osećati sasvim dobro u svojoj koži. Očekuje vas veoma povoljan dan, bez problema.

 

DEVICA

POSAO: Očekuje vas prilika da pokažete svoje umeće u najboljem svetlu. Potrudite se da šansu koja vam je data iskoristite i da na poslovnom polju napravite važan korak napred.

LJUBAV: Razmišljate o braku ali niste sasvim sigurni da li je to ono što želite. Moguće je da ste neko vreme u većoj emotivnoj dilemi. Plašite se većih promena ali ćutite o tome.

ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni problemima sa kostima i da će vam to generalno biti slaba tačka pa povedite računa.

VAGA

POSAO: Polako rešavate situacije koje su bile sporne. Osećate veliko olakšanje zbog toga. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na polju posla koji vam dolaze u poslednji čas.

LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Pripadnici vatrenih znakova vam posebno prijaju. Možete da očekujete povoljnu fazu.

ZDRAVLJE: Povoljan je dan za rekreaciju. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta energije i prijaće vam da budete što aktivniji na svim poljima. Važno je da se bavite sportom.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da nije sve onako kako ste očekivali i da vam iz tog razloga malo opada moral i motivacija za posao. Ipak, potrudite se da ne donosite odmah negativne zaključke.

LJUBAV: Potrebno je da se potrudite da voljenoj osobi pokažete da imate želju da se potrudite da bi vaš odnos trajao. Važno je da se posvetite vašem odnosu i pokazivanju emocija.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i sve poroke. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni zdravstvenim problemima ako ne budete vodili računa o svojim navikama.

STRELAC

POSAO: Nije povoljan dan za rizike. Izbegavajte i bavljenje bilo kakvom papirologijom. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje probleme i komplikacije na polju posla.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada Škorpija, moguće je da ćete u odnosu sa njom imati neke prepreke. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate i probleme sa ljubomorom.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi su sada naglašeni kod vas. Možete da imate neke probleme sa plućima takođe pa i o tome povedite računa. Posavetujte se sa vašim lekarom.

JARAC

POSAO: Potrudite se da maksimalan fokus usmerite na polje posla jer jedino tako možete doći do uspeha. Pred vama je period u kojem ćete imati pozitvna dešavanja na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da ste došli do tačke u kojoj sve više razmišljate o mogućnosti da se rastanete od vašeg partnera. Imate utisak da neke stvari više neće moći da se poprave.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti veoma skloni komplikacijama koje su vezane za urogenitalni trakt.

VODOLIJA

POSAO: Aktivno ste posvećeni svom poslu. Svakodnevno rešavate mnogo problema. Osećate se dobro kada ste korisni i želite da na ovom polju date svoj maksimum.

LJUBAV: Dolaze vam zanimljiva poznanstva. Moguće je da ćete biti skloni paralelnim vezama. Potrudite se da date sve od sebe kako bi okolnosti na ovom polju uspeli da rešite.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Očekuje vas faza u kojoj možete imati probleme koji su vezani za hroničan umor. Pred vama je period u kojem ćete imati neke poteškoće.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati neke manje probleme na polju posla. Ukoliko se bavite bilo kakvom vrstom prodaje moglo bi lako da dođe do nekih komplikacija.

LJUBAV: Prošlost ste ostavili iza sebe. Iako vam je bilo teško, uspeli ste da nastavite dalje, a to je ono što je najbitnije. Uskoro ćete imati priliku i da vam se neka nova ljubav desi.

ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje vam dolazi. Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku da rešite neke zdravstvene tegobe koje su vas u prošlosti mučile. Posvetite se tome.