Dnevni horoskop za 18. septembar

sep 18 2019 /

Dnevni horoskop za 18. septembar

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznajte u nastavku teksta....

OVAN

POSAO: Dolazi vam podrška od Lava koji bi mogao da bude zainteresovan za investiranje u neki vaš projekat. Očekuje vas generalno povoljan period za poslovnu saradnju.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u osobu koja vam se pojavljuje u poslovnom okruženju. Moguće je da ćete uskoro pokušati da joj pokažete osećanja. Pred vama je povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa glavoboljom. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima i sa očima, vidom, vrtoglavicom kao i sa krvnim pritiskom pa se pazite.

 

BIK

POSAO: Pred vama je odličan dan tokom kojeg ćete biti produktivni i aktivni. Svi poslovi vam sada idu od ruke. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni ostvarenim rezultatima.

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, povoljan je dan za neko važno ljubavno poznanstvo. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni promenama.

ZDRAVLJE: Prija vam više sna. Potrudite se da se posvetite svom zdravlju i stanju svog organizma. Sve ukazuje na to da ćete imati mogućnost da ostvarite poboljšanje.

BLIZANCI

POSAO: Povedite računa o mogućim komplikacijama koje vam mogu doći prilično neočekivano. Pred vama je nepovoljan period za posao. Pazite se komplikacija.

LJUBAV: Možete da se nadate prilici da dođete do nove, strastvene avanture sa osobom koju posmatrate već neko vreme. Očekuje vas period lepih promena na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda ili upalnih stanja. Moguće je da ćete imati neke manje probleme na ovom planu. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da pazite na zdravlje.

RAK

POSAO: Ukoliko ste na nekoj višoj poziciji današnji dan vam može doneti neke teže odluke od kojih zavisi budućnost posla. Važno je da budete spremni da povlačite nove poteze.

LJUBAV: Kao da nikako ne možete da dobijete pažnju osobe koja vam se dopada. Ovaj dan je nepovoljan za nove odluke i promene u ljubavi. Još neko vreme ćete bito u fazi zastoja.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Očekuje vas povoljan period za ovo polje, trebalo bi da dođete do stabilizacije kada je u pitanju vaše zdravstveno stanje.

LAV

POSAO: Možete da očekujete velike i važne promene. Dolazi vam ponuda za neki posao u inostranstvu. Posvetite se vašem poslu i obavezama i uspećete da ostvarite uspeh.

LJUBAV: Spremni ste da menjate partnera koji vam ne odgovara i prema kojem više nemate istu dozu emocija kao pre. Moguće je da osećate da je vreme da toj vezi dođe kraj.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji koja bi mogla da vam bude slaba tačka na polju zdravlja u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje probleme.

DEVICA

POSAO: Pred vama je poboljšanje zarade koje dolazi zahvaljujući vašem trudu i zalaganju. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve na ovom polju.

LJUBAV: Potajno maštate o osobi sa kojom je ljubav iz nekog razloga zabranjena. Privlači vas njena pojava iako će ta priča da ostane samo na platonskom nivou. Kasnije vam ide novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o povišenom pritisku. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme sa tahikardijom, aritmijom i ostalim srčanim smetnjama. Posetite vašeg lekara.

VAGA

POSAO: Pred vama je povoljan dan za sklapanje nove poslovne saradnje ili dogovora oko novog projekta. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke komplikacije na ovom polju.

LJUBAV: Možete da očekujete posvećenost i pažnju od strane voljene osobe koja je maksimalno usmerena samo na vas. Ako ste slobodni očekuje vas kvalitetno novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje bubrege. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme na polju zdravlja a urogenitalni trakt vam je pogotovo osetljiv.

ŠKORPIJA

POSAO: Veliki broj poslovnih obaveza vas očekuje tokom današnjeg dana. Pokazaćete svoju posvećenost i potruditi se da date svoj maksimum kako bi sve obavili na vreme.

LJUBAV: Iako ste spremni za nova poznanstva, trenutno nemate previše prilika za to. Biće boljih dana, budite strpljivi. Potrudite se da radite na samopouzdanju i sigurnosti u sebe.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je moguć kod vas u narednom periodu, pa povedite računa o zdravlju. Sve ukazuje na probleme na ovom polju. Idite na redovne lekarske kontrole.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas odličan dan. Ukoliko se bavite nekim poslom koji je vezan za rad sa decom, pred vama je uspeh. Možete da očekujete i povoljnu situaciju na ovom planu generalno.

LJUBAV: Nova veza sa osobom koja se u vašem životu pojavila sasvim spontano, može da vas učini veoma srećnim. Pred vama je povoljan period za polje ljubavi. Uživaćete.

ZDRAVLJE: Preporuka je da se bavite sportom. Važno je da budete fizički aktivni i da se redovno bavite rekreacijom. Potrudite se da uvek budete u dobroj formi i kondiciji.

 

JARAC

POSAO: Moguće je da razmišljate o nekim novim ulaganjima. Pred vama je povoljan period za pokretanje privatnog posla. Važno je da u svojoj glavi već imate dobro razrađen plan.

LJUBAV: Početak zajedničkog života sa osobom koju volite može biti malo teži nego što ste očekivali. Pred vama je period u kojem ćete postepeno otkrivati razlike koje postoje među vama.

ZDRAVLJE: Pred vama je dobra situacija na ovom polju. Možete da očekujete da ćete se osećti sasvim dobro u svojoj koži i da će vam stanje biti stabilno. Nemate razloga za brigu.

VODOLIJA

POSAO: Nepovoljan dan za posao je pred vama pa se potrudite da ne ulazite u bilo kakve sukobe. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite povoljne okolnosti.

LJUBAV: Ukoliko želite da ostanete u dobrom odnosu sa osobom koju volite pokažite joj da imate razumevanja za nju. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom planu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Očekuje vas period u kojem ćete imati veoma osetljiva leđa. Potrudite se da pazite na sebe i da ne podižete težak teret.

RIBE

POSAO: Ako ste planirali putovanje današnji dan vam je jako povoljno postavljen. Očekuje vas uspeh u drfgom gradu ili državi. Imaćete dosta sreće po svim pitanjima vezanim za inostranstvo.

LJUBAV: Možete imati zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam već neko vreme šalje ljubavne signale. Očekuje vas povoljan period za ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Proverite nivo holesterola u krvi. Pred vama je period u kojem možete da očekujete manje probleme sa kardiovaskularnim sistemom. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.