Dnevni horoskop za 23. septembar

sep 22 2019 /

Dnevni horoskop za 23. septembar

Šta kaže horoskop za 23. septembar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Putovanje koje planirate može da vam donese veći uspeh na poslovnom planu, nego što očekujete. Moguće je da će vam okolnosti na ovom polju biti veoma naklonjene.

LJUBAV: Imate mogućnost da birate između više prilika za novu vezu. Povoljno su vam postavljeni pripadnici Blizanaca i Device. Možete da očekujete dobre promene na ovom polju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Sve ukazuje na to da ćete na polju zdravlja uspeti da stabilizujete svoje stanje. Pred vama je generalno period oporavka i dobrih promena na ovom polju.

 

BIK

POSAO: Pred vama je izuzetno povoljan dan tokom kog ćete lako uspeti da ostvarite svoje ciljeve. Uspećete da ostvarite sve ono što ste želeli i ka čemu ste naginjali u prethodnom periodu.

LJUBAV: Zadovoljni ste situacijom koja vlada između vas i partnera. Od njega dobijate dovoljno ljubavi i pažnje i osećate se ispunjeno. Možete da očekujete generalno dobar dan.

ZDRAVLJE: Blistate od sreće i zadovoljstva! Pred vama je jako povoljan period u kojem nećete imati probleme sa zdravljem. Puni ste pozitivne energije i osećate se dobro u svojoj koži.

BLIZANCI

POSAO: Sa Ovnom biste mogli da ostvarite pozitivnu poslovnu saradnju koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Moguće je da ćete veoma lako uspeti da ostvarite nove poslovne projekte.

LJUBAV: Priželjkujete promene kada je u pitanju ljubav ali kao da nemate dovoljno hrabrosti da uradite nešto konkretno. Moguće je da su neke okolnosti sada jednostavno protiv vas.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima sa zdravljem. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke nove tegobe.

RAK

POSAO: Današnji dan nije dobro postavljen pogotovo ako planirate da se pozabavite nekom papirologijom ili sudskim pitanjima. Moguće je da ćete imati veće komplikacije.

LJUBAV: Postoji fatalna privlačnost između vas i vašeg novog poznanika. Spremni ste da uđete u flert ali niste sigurni kuda će vas ta nova ljubavna priča odvesti.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica i nervoza. Pred vama su problemi sa zdravljem zbog stresnih okolnosti u kojima se nalazite. Neophodno je da se posvetie sebi i svom unutrašnjem miru.

LAV

POSAO: Spremni ste da pokažete inicijativu oko pokretanja novih poslovnih projekata. Očekuje vas povoljan period u kojem ćete uspeti da ostvarite pozitivne preokrete.

LJUBAV: Uživate u svom životu i prija vam to što ste slobodni. Zainteresovani ste za avanture ali ne i za nešto ozbiljno. Moguće je da vas na ovom polju mnogo toga opterećuje.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervima su naglašeni kod vas. Nervni sistem vam je osetljiv. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati brojne poteškoće na ovom polju. Konsultujte lekara.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje poslovne situacije kao i priliku da promenite radno mesto nabolje. Pred vama je period u kojem će vam sudbina na ovom polju biti naklonjena.

LJUBAV: Ako ste već u zajednici, očekuje vas jako lep dan koji ćete provesti u skladnoj atmosferi sa osobom koju volite. Pred vama su pozitivne okolnosti na ovom polju.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa očima su naglašeni kod vas. Možete da očekujete nepovoljnu fazu na ovom planu. Ukoliko već imate probleme sa vidom, može doći do pogoršanja.

 

VAGA

POSAO: Dobijate priliku da pokažete da ste posvećeni poslu i da ste zaslužili da se na neki način veće odgovornosti povere baš vama. Spremni ste da se popnete na hijerarhijskoj lestvici u poslu.

LJUBAV: Možete da dođete do zanimljivog poznanstva sa osobom koja je na neki način vezana za inostranstvo. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dobre poslovne promene.

ZDRAVLJE: Imate višak energije! Očekuje vas faza u kojoj će vam prijati intezivnija fizička aktivnost kao i bavljenje sportom. Pred vama je period u kojem će biti dosta aktivni.

ŠKORPIJA

POSAO: Finansije polako postju sve bolje, a vi već pravite planove za nova ulaganja koja vam se i te kako mogu isplatiti. Pred vama je period u kojem ćete imati neke komplikacije.

LJUBAV: Ukoliko budete bili preterano zahtevni i sitničavi u odnosu sa voljenom osobom, moguće su česte svađe. Moguće je da vaš odnos polako zapada u malo veću krizu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Potrudite se da na ovom polju budete disciplinovaniji i da se više posvetite zdravom životu. Važno je da radite na sebi i na stvaranju boljih navika.

STRELAC

POSAO: Poslovi koji nisu u vašoj nadležnosti ne idu dobro. Moguće je da ne podnosite kada zavisite od drugih i da vas takvo stanje stvari u veoma velikoj meri sputava na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni današnji dan je jako povoljan za početak nove, značajne ljubavne veze. Možete da očekujete da vam neće biti baš lako da se partneru odmah otvorite.

ZDRAVLJE: Povedite računa ako ste skloni alergijama. Možete da očekujete da ćete generalno u narednom periodu biti veoma osetljivi i da ćete biti podložni brojnim tegobama.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete dan koji će na neki način biti naporan. Moguće je da ćete imati jako puno posla. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta stresnih okolnosti.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja prema partneru i želite da mu pokažete da ste spremni na sve zarad vaše veze. Potrudite se da sa njim na prvom mestu o svemu iskreno razgovarat

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme na polju zdravlja. Važno je da se potrudite da na neki način ojačate svoj imunitet.

VODOLIJA

POSAO: Neophodno je da se više posvetite poslu ako želite da na ovom polju steknete dobar imidž i utisak od strane okoline. Pred vama je nepovoljna faza u kojoj su mogući neki rizici.

LJUBAV: Razmislite malo o tome da preuzmete inicijativu. Ako ostanete preterano pasivni, osoba koja vam se dopada će se udaljiti od vas. Malo poradite na vašem stavu.

ZDRAVLJE: Nesanica vas muči i moguće je da ćete imati neke probleme sa zdravljem zbog hroničnog umora. Bilo bi dobro da se sa nekim posavetujete oko svega.

RIBE

POSAO: Pred vama je dan u kojem u poslednji čas rešavate probleme i izlazite iz negativne situacije. Možete da očekujete da će vam se sreća ukazati na ovom polju.

LJUBAV: Ako ste slobodni, očekuje vas jako dobar dan za flert. Možete da očekujete dobru situaciju sa Bikom ili Lavom. Pred vama su zanimljivi i lepi novi emotivni trenuci.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Pred vama je faza u kojoj možete da budete skloni problemima sa zdravljem zbog pada imuniteta. Pred vama je nepovoljna faza za zdravlje.