Dnevni horoskop za 26. septembar

sep 25 2019 /

Dnevni horoskop za 26. septembar

Šta kaže horoskop za 26. septembar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Uspećete da ostvarite svoje planove. Generalno funkcionišete bez pritisaka i zadovoljni ste okolnostima na poslu. Današnji dan vam je povoljno postavljen i bićete zadovoljni.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni u osećanja vaše simpatije i da vam je potrebno vreme da malo ispipate teren. Potrudite se da u komunikaciji sa njom budete slobodni i otvoreni.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja. Potrebno vam je da se više posvetite sebi i svom zdravlju. U narednom periodu poradite na tome da se oslobodite bespotrebnog stresa.

 

BIK

POSAO: Tokom današnjeg dana su moguće komplikacije kada je u pitanju posao, pa se potrudite da budete dovoljno koncentrisani. Važno je da se prilagodite nekim situacijama.

LJUBAV: Očekuje vas jako dobar dan kada su u pitanju emocije. Osoba koju volite vam pruža sve što vam je potrebno. Ako ste slobodni imate velike šanse za novu vezu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete generalno povoljan dan tokom kojeg ćete se osećati odlično. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju zdravlje.

BLIZANCI

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje poslovne situacije. Uskoro će vam i zarada biti mnogo bolja. Možete da očekujete da će okolnosti na ovom polju biti povoljne.

LJUBAV: Ukoliko ste imali probleme u komunikaciji sa voljenom osobom, ili ljubomorne ispade, sada je vreme za pomirenje i stabilizaciju odnosa. Možete da očekujete pomak.

ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost kod vas. U narednom periodu ćete imati manje probleme sa zdravljem i trebali biste da se malo odmorite i opustite. Poradite na svojim navikama.

RAK

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u ljude sa kojima blisko sarađujete što vam predstavlja veću kočnicu. Moguće je da se često osećate nekako sputano.

LJUBAV: Posvećeni ste tome da izgradite što bolji odno sa osobom do koje vam je stalo. Zadovoljni ste izborom partnera. Možete da očekujete da će vaš odnos u budućnosti napredovati.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji koja bi mogla da vam stvara određene probleme napolju zdravlja. Važno je da se sa vašim lekarom posavetujete oko svega što vas muči.

LAV

POSAO: Možete dobiti pomoć od nekoga ko je rođen u zemljanom znaku. Polako se poslovna situacija popravlja. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dobre okolnosti.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je povezana sa vašim bliskim okruženjem. Uskoro ćete ući u bolju komunikaciju. Možete da očekujete da će vam sudbina biti sada naklonjena.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na polju zdravlja. Pred vama je period u kojem ćete se osećati generalno dobro i stabilno u svojoj koži. Iskoristite ovaj pozitivan dan maksimalno.

DEVICA

POSAO: Ostvarili ste sasvim stabilnu atmosferu i zadovoljni ste time. U budućnosti planirate još veće projekte i poslove. Možete da očekujete da će vam vaši planovi uroditi plodom.

LJUBAV: Novo poznanstvo koje vas očekuje tokom današnjeg dana može uneti mnogo sreće i uzbuđenja u vaš život. Možete da očekujete da ćete imati neke preokrete u ljubavi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni problemima sa aritmijom. Posavetujte se sa vašim kardiologom oko svega.

VAGA

POSAO: Moguće je da niste zadovoljni odnosom koji imate sa kolegama. Iako se jako trudite, mnogi su i dalje protiv vas... Potrudite se da se više fokusirate na poslovne zadatke.

LJUBAV: Nova osoba vam pokazuje svoje interesovanješto vam jako imponuje. Spremni ste za ljubavne promene. Ako ste već u vezi moguće su manje nesuglasice sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o očima koje bi mogle da vam budu osetljive u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke poteškoće na kojima biste trebali da poradite.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Sve ide svojim uobičajenim tokom kada je u pitanju posao. Moguće je da ćete imati i višak slobodnog vremena i da ćete se posvetiti nekim stvarima koje već duže vreme čekaju na vas.

LJUBAV: Vreme je da se suočite sa greškama koje ste u prošlosti pravili i da priznate svom partneru krivicu za stanje u vezi. Moguće je da ćete na taj način rešiti deo problema.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje poteškoće sa zdravljem pa bi bilo dobro da više povedete računa o ishrani.

STRELAC

POSAO: Konačno se vaša karijera pokreće u nekom ozbiljnijem pravcu. Korak po korak, dolazite do sve bolje situacije. Možete da se nadate pozitivnim pomacima na ovom polju.

LJUBAV: Ako ste slobodni, moguć je neki prolazni flert. Početak nove veze još nije na vidiku. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke nedoumice u vezi nove osobe u vašem životu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima. Očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka problemima sa disajnim putevima, kao i sklonost ka prehladi koja bi mogla da vas prati.

JARAC

POSAO: Maksimalno ste okrenuti svom poslu i jako vam je važno da uradite sve ono što drugi ali i vi lično, od sebe očekujete. Možete da se nadate pozitivnim poslovnim promenama.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba rođena u vatrenom znaku, nije povoljan dan za odnos sa njom. Možete da očekujete da ćete imati neke manje poteškoće.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni problemima na polju zdravlja kao i hormonalnim smetnjama takođe.

VODOLIJA

POSAO: Prekid nekog ugovora bi mogao da znači veći pad posla ili prometa za vas. Manje razočarenje vam sledi. Očkuje vas faza u kojoj ćete imati neke komplikacije.

LJUBAV: Prekid veze ili braka se na vas odrazio dosta teže nego što ste očekivali. Skloni ste depresiji danas. moguće je da dosta toga nije krenulo onako kako ste očekivali.

ZDRAVLJE: Problemi sa jajnicima ili prostatom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima na polju zdravlja pa će biti važno da se na vreme obratite lekaru.

RIBE

POSAO: Nećete biti opterećeni, poslovni problemi kao da se rešavaju sami od sebe. Sreća vas generalno prati danas. Potrudite se da pokažete više inicijative u poslu.

LJUBAV: Novo ljubavno poznanstvo vam i te kako prija. Želite da sve ide postepeno, upoznavanje vam je važno. Niste spremni za nagle promene i za veliku obavezu sada.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa krvnom slikom. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči. Potrudite se da date sve od sebe kako bi menjali loše navike.