Dnevni horoskop za 29. septembar

sep 28 2019 /

Dnevni horoskop za 29. septembar

Šta kaže horoskop za 29. septembar? Saznajte u nastavku teksta..

OVAN

POSAO: Uspećete da ostvarite ono što ste planirali. Današnji dan vam je generalno jako povoljan za posao. Iako je počeo vikend možete da ostvarite mnogo važnih stvari.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni u osećanja osobe koja vam se dopada i da još uvek balansirate u komunikaciji sa njom. Pred vama je period u kojem će biti promena.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja. Moguće je da ste opterećeni brojnim stresovima i da vam nije ni malo lako da na ovom polju ostvarite atmosferu harmonije i stabilnosti koja vam je potrebna.

 

BIK

POSAO: Tokom današnjeg dana su moguće komplikacije, pa povedite računa. Potrudite se da sami ne pravite veće probleme na poslovnom polju i da se uzdržavate od rizika.

LJUBAV: Spremni ste da pokažete iskrena osećanja prema svom partneru. Možete da očekujete pozitivnu reakciju sa njegove strane. On će vam pokazati da želi da vam pruži mnogo.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da će vam naredni period biti povoljan. Pred vama je faza u kojoj ćete biti prilično zadovoljni okolnostima na svim poljima.

BLIZANCI

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje kada je u pitanju posao. Bićete zadovoljni i zaradom koju ostvarujete na ovom polju. Pred vama je dobra faza za poslovno polje.

LJUBAV: Ukoliko ste imali neke probleme sa nepoverenjem, sada ćete uspeti da razjasnite sve nejasnoće sa voljenom osobom. Potrudite se da na ovom planu date svoj maksimum.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi! Važno je da se usmerite na to da širite pozitivnu energju i da radite više na svom zdravlju. Posvetite se sebi i nećete se pokajati.

RAK

POSAO: Nemate dovoljno poverenja saradnike kojima ste okruženi na ovom polju. To vam stvara osećaj pritiska. Moguće je da dolazi vreme da polako menjate poslovno okruženje.

LJUBAV: Posvećeni ste voljenoj osobi i radite na tome da vaš odnos dodatno ojača. Možete da očekujete povoljnu atmosferu. Moguće je da ćete imati neke manje komplikacije neočekivano.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravstvenim tegobama koje bi mogle da vam se vraćaju iz prošlosti. Pred vama je period u kojem ćete biti osetljivi i imati pad imuniteta.

LAV

POSAO: Ukoliko sarađujete sa Škorpijom ili Ribom bićete zadovoljni. Uskoro vam dolazi prilika za poboljšanje zarade. Možete da se nadate drugačijim i boljim okolnostima.

LJUBAV: Povoljan je dan za ostvarenje prisnije komunikacije sa osobom koja vam se dopada. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada su u pitanju emocije.

ZDRAVLJE: Generalno se dobro osećate. Možete da očekujete da će vam stanje na polju zdravlja biti sasvim stabilno i da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima na ovom planu.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati dosta sreće kada je u pitanju poslovno polje. Očekuje vas faza u kojoj ćete uspešno rešavati neke dileme.

LJUBAV: U novom partneru imate sve ono što vam bivši nije pokazivao do sada. Imate utisak da ste našli svoju sreću. Zadovoljni ste svojim emotivnim izborom i smatrate da ne grešite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu. Moguće je da ćete imati manje probleme koji su vezani za kardiovaskularni sistem. Očekuje vas faza u kojoj ćete uspeti da rešite tegobe.

 

VAGA

POSAO: Moguće je da niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i da smatrate da je rešenje promena posla. Očekuje vas faza u kojoj će vam biti potrebno malo vremena za predah.

LJUBAV: Partner vam je maksimalno posvećen i lepo vam je kada ste zajedno. Ukoliko ste slobodni, prija vam Strelac ili Blizanac. Možete da očekujete početak nove veze uskoro.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu. Moguće je da ćete imati manje probleme na ovom polju pa bi bilo najbolje da se posavetujete sa kardiologom. Uzimajte svoje lekove na vreme.

ŠKORPIJA

POSAO: Tokom današnjeg dana nemojte da očekujete važna poslovna dešavanja. Sve će ići nekako usporeno. Potrudite se da na ovom polju budete dovoljno strpljivi i taktični.

LJUBAV: Da biste nastavili dalje ka novim poznanstvima, potrebno je da stavite konačnu tačku na dešavanja iz prošlosti. Važno je da budete spremni za novu ljubav i da vam srce bude otvoreno.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom. Povedite računa o svojoj ishrani jer ćete imati poteškoće sa varenjem. Potrudite se i da više i redovnije unosite tečnost.

STRELAC

POSAO: Ako se maksimalno posvetite poslu bićete uspešni. Mnogo toga sada zavisi samo od vas. Važno je da date sve od sebe kako biste mogli da postignete pomak na ovom polju.

LJUBAV: Očekuje vas dobra atmosfera sa voljenom osobom koja vam pokazuje svoju posvećenost, privrženost i ljubav. Pred vama je povoljan period za emocije.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima. Važno je da date sve od sebe kako biste uspeli da ojačate svoj imunitet. Posavetujte se sa lekarom oko svega što vas muči.

JARAC

POSAO: Maksimalno ste posvećeni polju zarade i jako vam je važno da stabilizujete svoju materijalnu situaciju. Pred vama je prilika daostvarite veće prilive novca.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba rođena u znaku Riba ili Lava, neće vam biti lako da je osvojite za sebe. Možete da očekujete da ćete imati dosta nekih preokreta.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka zdravstvenim problemima. Aktivirajte se oko redovnih odlazaka kod lekara.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte da brzate danas. Lako biste mogli da donesete neku sasvim pogrešnu odluku na ovom polju. Važno je da budete spremni da se okrenete ka novim poslovnim dešavanjima.

LJUBAV: Moguće je da ćete biti malo razočarani kada je ljubav u pitanju. Pokušajte da ne shvatate neke stvari kritično i fatalno. Potrudite se da na ovom polju date svoj maksimum.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više. Potrudite se da budete dobri prema sebi i da stvarate bolje i zdravije navike na ovom polju. Izbegavajte naprezanje i forsiranje bilo kog tipa.

RIBE

POSAO: Ostajete dosledni svojim principima i iz tog razloga vas vaše poslovno okruženje jako poštuje i ceni. Kada imate adekvatnu podršku u poslovnom smislu umete da procvetate.

LJUBAV: Pred vama je poznanstvo sa osobom koja bi mogla da vam otvori neke nove horizonte kada je ljubav u pitanju. Možete da očekujete da će vaš odnos sa partnerom da se menja.

ZDRAVLJE: Imate višak energije! Očekuje vas period u kojem će vam jako prijati da budete aktivni i da se bavite sportom. Potrudite se da na ovom polju date sve od sebe.