Dnevni horoskop za 30. septembar

sep 30 2019 /

Dnevni horoskop za 31. septembar

Šta kaže horoskop za 30. septembar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Nije najbolja atmosfera na poslu. Vlada neka napetost i niko nikom ne veruje. Nemojte da se zalećete sa odlukama. Potrudite se da danas izbegavate bilo kakav rizik i kockanje.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali u skorijem periodu. Spremni ste da inicirate komunikaciju sa njom. Važno je da date sve od sebe kako bi vam odnos napredovao.

ZDRAVLJE: Moguć je nedostatak gvožđa. Posavetujte se sa lekarom oko svega i uradite redovni nalaz krvne slike. Potrudite se da povedete više računa o svojoj ishrani.

 

BIK

POSAO: Manji sukob u poslovnom okruženju može da vam se desi. Ipak, većih posledica neće biti. Potrudite se da na ovom polju maksimalno uradite ono što je do vas da se problemi izbegnu.

LJUBAV: Veoma ste harizmatični i lako sklapate nova poznanstva na ljubavnom planu. Očekuje vas dan koji može da bude veoma zanimljiv. Pred vama je faza promena.

ZDRAVLJE: Pomalo ste ukočeni i prijala bi vam masaža ili program nekih vežbi za kičmu. Neophodno je da se više posvetite svom zdravlju kao i da više brinete o svojim leđima.

BLIZANCI

POSAO: Povoljan je dan ako ste planirali putovanje. Pred vama je faza u kojoj možete biti prilično zadovoljni situacijom. Možete da očekujete pozitivne preokrete.

LJUBAV: Sada se nalazite u u periodu koji donosi priliku da odlučite da li želite nešto ozbiljno sa trenutnim partnerom. Moguće je da vas mnogo toga na polju emocija sada opterećuje.

ZDRAVLJE: Smanjite alkohol. Važno je da povedete računa o svojim navikama i da budete spremniji da se posvetite dobrom stanju vašeg organizma. Izbegavajte preterano naprezanje.

RAK

POSAO: Solidna situacija na poslovnom planu vas raduje. Osećate se dobro i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Možete da očekujete generalno povoljan dan.

LJUBAV: Iako nemate dovoljno dokaza za to, sumnjate da vas partner vara ili da nešto krije od vas. Moguće je da se osećate nesigurno kada ste zajedno i da vas mnogo toga brine i opterećuje.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalnim stanjima i problemima na polju zdravlja. Pred vama je faza u kojoj se nećete baš najbolje osećati. Vreme je da se pozabavite svojim navikama.

LAV

POSAO: Moguće je da imate tremu pred neki važan poslovni sastanak i da se osećate veoma nesigurno. Važno je da verujete u sebe i da se potrudite da na neki način smanjite tremu.

LJUBAV: Povoljan je dan za ljubav, novo poznanstvo vam vraća osećaj radosti i sreće. Zaljubljeni ste i uskoro ćete ući u vezu. Možete da očekujete lepe promene i rasterećenje.

ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu leđa su vaša muka. Važno je da se sa lekarom posavetujete oko svega. Uradite ono što je do vas kako bi na ovom polju postigli poboljšanje, idite na terapije.

DEVICA

POSAO: Imate pred sobom mnogo obaveza, što vam sada ne pada lako. Moguće je da ste na neki način preopterećeni. Važno je da budete spremni da se bolje organizujete.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepim dešavanjima sa voljenom osobom. Potrebno vam je puno njene ljubavi i nežnosti. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni nekim problemima na polju zdravlja. Važno je da poradite na kvalitetnijoj ishrani.

 

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete biti spremni da prihvatite novu ponudu kada je u pitanju posao. Očekuju vas pozitivne promene. Posvetite se svojim obavezama maksimalno sada.

LJUBAV: Moguće je da imate česte nesuglasice sa partnerom i da se osećate loše zbog toga. Pokušavate da nađete rešenje i diplomatski kompromis ali to vam ne polazi uvek za rukom.

ZDRAVLJE: Manji pad energije bi mogao da vam stvara probleme sa zdravljem u narednom periodu. Povedite računa i ako ranije imate tegobe vezane za nizak pritisak.

ŠKORPIJA

POSAO: Pruža vam se šansa da uđete u nov projekat sa osobom kojoj verujete. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Važno je da budete spremni za neke promene.

LJUBAV: Vašem partneru prija vaše prisustvo i oboje ste srećni kada ste zajedno. Pred vama je jako lep dan za ljubavno polje. Možete da očekujete pozitivne okolnosti.

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su naglašeni kod vas u narednom periodu. Dosta toga bi sada moglo da vas opterećuje. Jako je važno da se na neki način izmestite iz poslovnog okruženja.

STRELAC

POSAO: Moguće je da nemate dobru komunikaciju sa saradnicima i da iz tog razloga puno toga ne ide onako kako ste želeli. Pred vama je period u kojem ćete morati da se prilagođavate drugima.

LJUBAV: Očekuje vas dan u kom nećete biti fokusirani na ljubavno polje. Nekako ste se distancirali od voljene osobe. Moguće je da vas dosta toga u vašem odnosu na neki način koči.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva i važno je da je negujete na pravi način. Oko svega što vas muči biste sada trebali da se posavetujete sa stručnjakom- dermatologom.

JARAC

POSAO: Moguće je da u vašem poslovnom okruženju dolazi do promena. Budite spremni da prihvatite neke nove stvari. Nemojte da izbegavate promene na ovom polju.

LJUBAV: Voljena osoba pokazuje svoje probleme i zamerke sasvim otvoreno. Od vaše reakcije mnogo toga zavisi. Potrudite se da joj pokažete kako se osećate i šta mislite.

ZDRAVLJE: Mogući su manji srčani problemi. Važno je da izbegavate preterano naprezanje kao i da slušate savete vašeg lekara. Na prvom mestu budite odgovorni prema sebi.

VODOLIJA

POSAO: Vreme je da se suočite sa problemima na poslovnom planu. Nažalost, niko neće rešiti poteškoće osim vas lično. Neophodno je da se više fokusirate na svoje polje

LJUBAV: Imali ste neke dileme u vezi osobe koja vam se dopada. Moguće je da o njoj kruže neke glasine koje vam se ne dopadaju. Važno je da o svemu iskreno razgovarate.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas. podložni ste novim zdravstvenim problemima i velike su šanse da ćete imati problem sa imunitetom. Posvetite se više svom zdravlju.

RIBE

POSAO: Nije preterano povoljan dan kada je u pitanju poslovno polje. Nemojte da rizikujete niti da ulazite u nove poslove. Potrudite se da na ovom polju date sve od sebe.

LJUBAV: Želite da osvojite osobu koja vam se dopada. Jako vam je važno da zadobijete njenu pažnju. Ako ste zauzeti sa voljenom osobom vas očekuje prilično miran period.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i sve poroke. Vodite računa o sebi, svom zdravlju, stvarajte zdravije navike i potrudite se da na prvom mestu budete odgovorni prema sebi.