Dnevni horoskop za 01. oktobar

sep 30 2019 /

Dnevni horoskop za 01. oktobar

Šta kaže horoskop za 01. oktobar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Očekuje vas jako povoljan dan. Moguće je da ćete komunikacijom i pregovorima sve uspeti da rešite. Vaše sposobnosti će opet zablistati u svom punom sjaju.

LJUBAV: Imaćete dva nova poznanstva i priliku da birate sa kim ćete biti. Emocije su vam uzburkane, željni ste novih dešavanja i promena. Očekuje vas zanimljiv dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro danas. ne očekuju vas veće promene na polju zdravlja. Generalno možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju ovo polje.

 

BIK

POSAO: Isplata manjeg novca će vas obradovati. Generalno ste zadovoljni i finansijskim i poslovnim stanjem koje imate. Možete da očekujete povoljan dan.

LJUBAV: Stabilna ljubavna situacija vam unosi osećaj mira i sigurnosti. Verujete vašem partneru i dobro se osećate pore njega. Ako ste slobodni moguća je uskoro nova veza.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima. Preporuka je da se na vreme obratite vašem stomatologu i da se potrudite da situaciju na ovom polju ne komplikujete.

BLIZANCI

POSAO: Danas nemojte da donosite nove odluke jer vam to neće biti od koristi. Generalno nije povoljan dan za posao. Očekuje vas neki manji rizik koji bi trebali da preskočite.

LJUBAV: Važno vam je da se definiše odnos koji imate sa voljenom osobom. Želite jasno da znate na čemu ste i šta da očekujete od te osobe. Porazgovarajte iskreno o svemu.

ZDRAVLJE: Moguća je pospanost i umor. Posvetite se danas svom zdravlju i svojim potrebama. Nemojte da se forsirate i nađite dovoljno vremena kako bi se naspavali i odmorili.

RAK

POSAO: Pred vama je faza u kojoj nova dešavanja na poslu mogu da poteknu od neke osobe koja je povezana sa daljim inostranstvom. Potrudite se da na ovom polju date svoj maksimum.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivom flertu ali danas ne dolazi lako do konkretizacije ljubavnog odnosa. Spremni ste da pustite da stvari idu polako svojim tokom.

ZDRAVLJE: Danas vam je intuicija posebno naglašena. Moguće je da ćete biti osetljivi ali i pospani i umorni tokom većeg dela dana. Nađite dovoljno vremena za odmor.

LAV

POSAO: Očekuje vas pomoć od strane poznanika ili prijatelja. Na poslovnom planu se sada lakše rešavate nekih problema. Moguće je da vam za određene stvari treba više strpljenja.

LJUBAV: Zadovoljni ste situacijom na ovom polju i dobijate mnogo ljubavi od voljene osobe. Dobro se osećate kada ste zajedno i srećni ste jer vaš odnos funkcioniše jako dobro.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro i nemate probleme. Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati stabilno stanje bez većih promena i problema. Posvetite se sebi.

DEVICA

POSAO: Vaša posvećenost poslu će vam se sada isplatiti u pravoj meri. Možete da očekujete poboljšanje poslovnih okolnosti. Pred vama je povoljan period i za finansije.

LJUBAV: Javno pokazujete svoju ljubav prema partneru i stalo vam je do toga da ga vaše okruženje prihvati. Spremni ste da pravite veće planove za zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke manje probleme sa kičmom, leđima i mišićima pa o tome povedite računa.

 

VAGA

POSAO: Sudska pitanja ili bilo kakve formalnosti danas možete da rešite uz pomoć faktora sreće. Povoljan je dan i za školovanje ili z apočetak nekog novog kursa, usavršavanja itd.

LJUBAV: Pred vama je faza u kojoj ćete imati razna ljubavna poznanstva. Za ozbiljnu vezu niste još uvek spremni. Moguće je da vam se javlja i neki partner iz vaše prošlosti.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost. Posvetite se redovnim treninzima i dajte sve od sebe kako bi došli do bolje forme i kondicije. To vam je neophodno da bi se dobro osećali.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspeti da nađete novi izvor zarade i da značajno popravite vašu materijalnu situaciju. Pred vama je povoljan period kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Spremni ste da se upustite u vezu koja sa sobom nosi neku dozu rizika i opasnosti. Možete da očekujete da ćete imati neke trzavice i nepredviđene komplikacije.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro u svojoj koži. Možete da se nadate pozitivnom danu tokom kojeg nećete imati veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete biti jako lepo prihvaćeni u novom poslovnom okruženju. Povoljan je dan za sklapanje ugovora. Spremni ste da napravite neki iskorak na ovom polju.

LJUBAV: Voljena osoba će vas prijatno iznenaditi i pokazati vam kako je ona zaista uvek tu za vas. Možete da očekujete da ćete imati solidan odnos u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti. Važno je da svaki dan pijete dovoljno vode kako bi vaš metabolizam dobro funkcionisao i kako bi uvek bili pravilno hidrirani.

JARAC

POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza ali uspevate da se izborite sa tim. U ovom danu ćete biti maksimalno aktivni oko posla. Spremite se za jedan naporan tempo sada.

LJUBAV: Nemate veće brige kada je u pitanju ljubav. Dobro znate na čemu ste i ne postoji ništa što vas brine ili muči... Moguće je da ćete uskoro imati šanse za vezu sa novom osobom.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke manje probleme i komplikacije na polju zdravlja. Maksimalno se posvetite sebi.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za odmor i opuštanje. Poslovne obaveze skoro da nemate. Možete da se nadate pozitivnom danu u kojem ćete imati više vremena za sebe.

LJUBAV: Nova ljubavna priča u vaš život unosi mnogo pozitivne energije. Veoma ste zadovoljni sa novim partnerom! Očekuje vas povoljna ljubavna situacija.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete nove probleme il veće promene na ljubavnom polju. Pred vama je generalno dobar dan u kojem ćete imati dosta energije.

RIBE

POSAO: Uspešno ćete rešiti sve poslovne zadatke. Ako vodite svoj posao, naćićete neka nova rešenja i prilike za zaradu. U svakom slučaju vas očekuju dobre promene uskoro.

LJUBAV: Osećate se lepo pored svog partnera i zahvalni ste mu za sve nežne trenutke koje ste zajedno proveli. Možete da se nadate pozitivnim promenama i ako ste slobodni neko vreme.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa bešikom su mogući. Povedite računa da ne dođe do prehlade u narednom periodu i obratite malo više pažnje na svoje zdravstveno stanje.