Dnevni horoskop za 02. oktobar

okt 01 2019 /

Dnevni horoskop za 02. oktobar

Šta kaže horoskop za 02. oktobar? Saznajte u nastavku treksta...

OVAN

POSAO: Imate mnogo energije i dobro ste raspoloženi, pa poslovnim obavezama pristupate sasvim opušteno. Možete da očekujete da ćete danas biti generalno rasterećeni.

LJUBAV: Uživate zajedno sa osobom koju volite. Lepi trenuci vas ispunjavaju. Možete da očekujete romantičan dan u kojem ćete osećati ljubavno zadovoljstvo i harmoniju.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi! Možete da očelujete pozitivan dan u kojem ćete biti puni pozitivne energije. Pred vama je dobar period kada je u pitanju polje zdravlja.

 

BIK

POSAO: Važno je da ne odustajete od posla koji ste započeli. Izgurajte svoje ciljeve do kraja, ostanite uporni i dosledni. Potrudite se da date sve od sebe kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Nije vam lako da donesete odluku o budućnosti sa voljenom osobom. U nekim trenucima niste sigurni da li imate dovoljno emocija i potrebno vam je vreme za razmišljanje.

ZDRAVLJE: Potrudite se da menjate ishranu. Važno je da poradite na svojim navikama ako želite da na zdravstvenom planu održite dobru i stabilnu situaciju na duže staze.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da vam nedostaje malo energije kako biste maksimalno mogli da se usmerite na posao. Važno je da ne pravite ustupke u bilo kom smislu i da budete spremni da se borite za sebe.

LJUBAV: Počeli ste da razmišljate o prekidu veze sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi. Imate utisak da vas više ne ispunjava taj odnos i da je došlo vreme da praavite važne promene.

ZDRAVLJE: Moguće su psihosomatske tegobe kod vas u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Posetite lekara.

RAK

POSAO: Biće vam potrebno malo više strpljenja kako biste uspeli da ostvarite svoje ciljeve vezane za poslovno napredovanje. Moguće je da se stvari odvijaju sporije nego što želite.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba od vas očekuje konkretne korake kako biste joj pokazali da vam je stalo do nje. Pred vama je na neki način period većeg dokazivanja.

ZDRAVLJE: Preporuka je da posetite lekara. Moguće je da ćete u narednom periodu biti prilično osetljivi i podložni problemima na polju zdravlja. Očekuje vas promenljiv period.

LAV

POSAO: Finansije vam mogu biti promenljive u narednom periodu pa ste zbog toga nezadovoljni i nemotivisani za posao. Moguće je da vam je potrebno poboljšanje zarade.

LJUBAV: Vi ste spremni za brak i zajednički život. Međutim, niste sigurni da li i vaš partner razmišlja na isti način. Važno je da sa njim otvoreno porazgovarate o svemu.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa mokraćnim putevima su naglašeni kod vas. Možete da budete skloni upalama kao i skloni prehladi. Očekuje vas period u kojem ćete imati problem sa zdravljem.

DEVICA

POSAO: Preporuka je da budete obazrivi na polju posla i finansija kako ne bi došlo do većih troškova ili gubitka. Važno je da date sve od sebe kako bi izbegli moguće rizike.

LJUBAV: Situacija sa voljenom osobom nije idealna. Osećate unutrašnji nemir i nervozu. Vreme je da porazgovarate o svemu i da vidite da li u pogledu zajedničke budućnosti razmišljate isto.

ZDRAVLJE: Prijale bi vam vežbe disanja ili joga. Važno je da seposvetite svom zdravlju i da poradite na tome da budete u boljoj kondiciji. Fizička aktivnost je za vas jako važna.

VAGA

POSAO: Moguće je da niste baš najbolje raspoloženi danas i da vam se jednostavno ne radi. Koncentracija vam nije baš najbolja i dosta toga vas sada na ovom polju opterećuje.

LJUBAV: Želite promene na ljubavnom planu i spremni ste da uđete u novu ljubavnu vezu. Moguće je da vam samoća jednostavno ne prija i da se ne osećate baš dobro.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa kukovima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Generalno možete da budete osetljivi i skloni brojnim problemima pa treba da povedete više računa o zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Vaša nervoza se ne odražava na komunikaciju sa saradnicima i veoma lako možete da dođete do nekih problema. Važno je da budete spremni da uvek zastupate svoje interese.

LJUBAV: Moguće je da razmišljate o prekidu emotivne veze. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo. Pred vama je period u kojem će vam biti potrebne ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Očekujte poteškoće po pitanju kašljanja, disajnih puteva ali i i sa astmom možete da imate neke probleme u narednom periodu.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete poboljšanje uslova i zarade. Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati dosta sreće na poslovnom polju.

LJUBAV: Ako ste sami, možete da očekujete da ćete upoznati veoma zanimljivu osobu za avanturu i romansu. Pred vama je povoljan period za početak nove ljubavi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim problemima sa stomakom u narednom periodu. Pazite kako se hranite.

JARAC

POSAO: Pred vama su neka otežanja koja ćete morati da razrešite. Očekuje vas povoljna faza za raščišćavanje na ovom polju. Možete da očekujete neke nove odluke.

LJUBAV: Možete da očekujete kontakt sa osobom iz prošlosti do koje vam je i dalje stalo. Pred vama je period u kojem ćete imati nova dešavanja i zbližavanje u emotivnom smislu.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu. Bićete skloni prehladi ali i manjim upalama ili virusnim infekcijama pa bi bilo najbolje da posetite lekara i da poradite na tome da ojačate imunitet.

 

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas faza u kojom ćete se dosta baviti pitanjem finansija, troškova, dugovanja i raspolaganja novcem. Važno je da budete spremni da se odgovorno posvetite poslu.

LJUBAV: Nemojte da očekujete velike promene na ovom planu danas. Moguće je da ste sada u pasivnijoj fazi za emocije. Niste spremni da napravite bilo kakav nov korak na ovom polju.

ZDRAVLJE: Štitna žlezda vam je osetljiva i možete biti skloni problemima na polju zdravlja kada je u pitanju hormonalni balans. Jako je važno da se sa vašim lekarom posavetujete.

RIBE

POSAO: Današnji dan vam nije preterano povoljan pa možete da očekujete neke manje kočnice i komplikacije po pitanju posla. Pred vama je faza u kojoj ćete imati probleme.

LJUBAV: Želite pažnju od strane osobe koja vam se dopada ali niste sigurni na koji način da je privučete. Moguće je da ćete neko vreme biti nezadovoljni i nesigurni na ovom polju.

ZDRAVLJE: Glavobolja i umor bi mogli da vas prate. Potrudite se da nađete dovoljno vremena kako biste uspeli da malo napunite svoje baterije. Vreme je da malo više mislite na zdravlje.