Dnevni horoskop za 3. oktobar

okt 03 2019 /

Dnevni horoskop za 3. oktobar

Šta kaže horoskop za 3. oktobar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Polako dolazi do pokretanja poslova na koje ste veoma dugo čekali. Možete da očekujete pozitivne preokrete. Sreća će biti na vašoj strani u ovom periodu.

LJUBAV: Moguće je da niste dobili dovoljno pažnje i emocija od voljene osobe. Osećate se zanemareno i nije vam lako da prihvatite da vaš odnos ne funkcioniše.

ZDRAVLJE: Malaksalost vas prati i možete da imate probleme na polju zdravlja zbog umora. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta veću potrebu za snom nego inače.

 

BIK

POSAO: Vi imate jake ambicije i znate šta želite. Vremenom ćete uspeti to i da dobijete. Pred vama je period u kojem možete da dođete do ostvarenja poslovnih ciljeva.

LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu sa osobom koja vam se dopada. Niste spremni da napravite neki konkretniji korak ka njoj jer još uvek nemate dovoljno samopouzdanja.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas ne očekuju problemi. Pred vama je povoljan dan u kojem možete da očekujete da ćete biti generalno zadovoljni.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da imate neke nedoumice. Nove poslovne odluke su pred vama, a vi niste sigurni ka čemu da se okrenete. Dosta toga vas sada opterećuje na poslovnom polju.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa novim poznanikom. Spremni ste za nova dešavanja. Možete da se nadate da ćete uskoro imati šansu za početak veze.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Potrudite se da više vodite računa o zdravlju svog nervnog sistema. Pred vama je period u kojem ćete imati manje komplikacije sa zdravljem.

RAK

POSAO: Nije povoljan dan za posao. Lako može da dođe do nepredviđenih komplikacija tokom današnjeg dana. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni nekim trzavicama.

LJUBAV: Moguće je da tragate za novim poznanstvima ali da u svom okruženju ne nalazite adekvatnu osobu. Potrebno je da prođe još neko vreme dok vam se ljubav ne pojavi.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoju jetru i pankreas. Smanjite unos alkohola i štetnih materija. Proverite holesterol i šećer. Potrudite se da vodite dovoljno računa o svom zdravlju.

LAV

POSAO: Zabrinuti ste za svoje polje finansija ali će vam rešenja doći onda kada ih najmanje budete očekivali. Moguće je da ćete imati brojne poteškoće na ovom polju.

LJUBAV: Zahlađenje u odnosu sa voljenom osobom je nastupilo. Moguće je da zbog toga danas naginjete ka depresiji. Ako ste slobodni, usamljenost vam pada sve teže.

ZDRAVLJE: Osetljiv vam je donji stomak. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni prehladi i problemima sa bešikom, jajnicima itd pa povedite računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Svesni ste nekih ograničenja koja vas trenutno okružuju i iz tog razloga, za sada, samo čekate da sve to prođe. Moguće je da vam nije lako da donesete nove poslovne odluke.

LJUBAV: Voljena osoba je pokazala da joj je stalo do vas i srećni ste zbog toga. Očekuje vas povoljan period za ljubav. Možete da očkujete da ćete doći do sreće i zadovoljstva na ovom polju.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima bi mogli da vas opterećuju u narednom periodu. Posavetujte se sa vašim lekarom, idite na redovne kontrole.

 

VAGA

POSAO: Nećete imati previše posla, tokom današnjeg dana. Uspećete da se posvetite nekim drugim stvarima osim poslovnih obaveza. Moguće je da ćete biti prilično opušteni.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja sa osobom do koje vam je stalo. Pred vama su pozitivne promene koje će vam doneti dobro raspoloženje.

ZDRAVLJE: Vodite računa o krvnom pritisku. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa zdravljem u narednom periodu, a kardiovaskularni sistem vam je pogotovo osetljiv.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da ulazite u nove poslove tokom ovog perioda. Najbolje bi bilo da ne pokrećete bilo kakvu inicijativu sada jer su vam aspekti prilično nepovoljni.

LJUBAV: Ne odgovara vam stanje koje imate sa voljenom osobom ali kao da nemate dovoljno snage da prekinete taj odnos. Na prvom mestu je važno da sami sa sobom donesete odluku.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Očekuje vas period u kojem ćete biti veoma skloni kašljanju, pa i problemima sa upalom pluća, bronhitisom i tome sl.

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovno putovanje, očekuju vas komplikacije i problemi. Bolje bi bilo da ništa ne forsirate i da se potrudite da budete strpljivi oko novih poslovnih rešenja.

LJUBAV: Spremni ste za nova poznanstva. Zadovoljni ste sobom i otvoreno pokazujete svoju želju za provodom. Možete da očekujete nove prlike za poznanstva i avanture.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su mogući kod vas. Pred vama je period u kojem ćete imati osetljivo stanje na polju zdravlja. Potrudite se da poradite na tome da ojačate imunitet.

JARAC

POSAO: Konačno ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Pred vama je dan u kojem ćete obaviti dosta korisnih stvari. Potrudite se da budete dobro organizovani.

LJUBAV: Moguće je da niste preterano posvećeni voljenoj osobi i da ste generalno nezainteresovani za ljubav danas. Pred vama je period u kojm ćete želeti svoj mir i samoću.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da budete skloni gojenju i problemima sa kilogramima. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa nutricionistom.

VODOLIJA

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i nije vam lako da se oduprete tome. Očekuje vas faza u kojoj će stres uzeti maha. Moguće je da vam neće biti lako da sve zadržite pod svojom kontrolom.

LJUBAV: Skloni ste burnim reakcijama i svađama sa voljenom osobom. Nezadovoljstvo kulminira u vama. Očekuje vas period u kojem ćete biti veoma podložni stresu.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Dosta toga bi sada moglo da vas opterećuje. Posvetite se svom zdravlju i idite na redovne lekarske preglede.

RIBE

POSAO: Rešili ste da napravite novi plan i taktiku kada je u pitanju pokretanje poslovnog projekta na kojem radite neko vreme. Moguće je da ćete imati važne promene.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je nekako neočekivano ušla u vaš život. Uskoro vas očekuju zanimljiva dešavanja koja će vam popraviti raspoloženje.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni osećaju hroničnog umora kao i iscrpljenosti. Nađite više vremena za san.