Dnevni horoskop za 4. oktobar

okt 04 2019 /

Dnevni horoskop za 4. oktobar

Šta kaže horoskop za 4. oktobar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Možete da očekujete dobar dan kada je u pitanju polje posla. Sve okolnosti vam idu u prilog. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni svojim okolnostima.

LJUBAV: Pred vama su jako lepa dešavanja i trenuci u kojima ćete uživati zajedno sa voljenom osobom. Možete da očekujete harmoniju na ovom polju. Ako ste slobodni, očekuje vas flert.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa zglobovima su naglašeni kod vas. Pazite da ne dođe do nekih povreda prilikom fizičke aktivnosti. Povedite više računa o sebi.

 

BIK

POSAO: Dolaze vam neočekivana dešavanja kada je u pitanju polje posla. Moguće je da će sve krenuti u pogrešnom smeru. Niste baš najbolje raspoloženi i dosta toga vas brine.

LJUBAV: Možete da se nadate romantičnom sastanku sa osobom koja vam se jako dopada. Očekuje vas dobar dan u kojem ćete imati nova ljubavna dešavanja i promene.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kičmom. Preporuka je da se oko svega što vas muči posavetujte sa fizioterapeutom. Moguće je da bi vam prijale neke vežbe za kičmu.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ste u nekom trenutku postupili nadmeno prema pogrešnoj osobi i da ćete imati probleme zbog toga. Očekuje vas period u kojem ćet biti skloni ekcesima.

LJUBAV: Izbegavajte konflikte sa voljenom osobom jer se to sve po vas neće baš dobro završiti. Ukoliko ste slobodni, sadašnji period vam nije povoljan za početak nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu nogu su naglašeni kod vas. Možete da budete u većoj meri skloni problemima sa zdravljem u narednom periodu. Posavetujte se sa vašim lekarom.

RAK

POSAO: Danas je idealan dan za početak posla ili pokretanje privatnog biznisa. Možete da očekujete dobru atmosferu na ovom polju. Pred vama je jako povoljan period.

LJUBAV: Voljena osoba je pokazala koliko joj je stalo do vas i zadovoljni ste zbog toga. Lep dan je pred vama. Možete da očekujete da ćete imati pozitivnu situaciju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i odlično ste raspoloženi! Možete da se nadate dobrim okolnostima na polju zdravlja. Uspeli ste da rešite probleme iz prošlosti.

LAV

POSAO: Želite da se posvetite svom poslu i spremni ste da na neko kraće vreme sve ostalo ostavite po strani. Prioritet vam je sada da na ovom planu ostvarute napredovanje.

LJUBAV: Mogući je da vam se dopada osoba koja je na neki način popularna u vašem društvu i okruženju. Očekuje vas period u kojem ćete imati zanimljivu komunikaciju i flert.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada, pa povedite računa. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa zdravljem. Potrudite se ojačate svoj imunitet i da povećate unos vitamina C.

 

DEVICA

POSAO: Moguće je da je potrebno da počnete da razmišljate o nekim promenama na ovom polju polako. Spremni ste da stvari menjate i neophodno vam je da slušate svoje instinkte.

LJUBAV: Intuicija vam govori da postoje neke stvari o kojima biste trebali da povedete računa u narednom periodu kada je u pitanju partner. Posvetite se vašem emotivnom polju.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više odmora. Važno je da date sve od sebe kako biste našli više vremena za san i opuštanje. U ovom periodu nije dobro da se forsirate previše.

VAGA

POSAO: Niste sigurni da li će dogovor koji ste sklopili biti dobar za vas ili ste se brzopleto uvalili u problem. Moguće je da ćete imati neke komplikacije na polju posla.

LJUBAV: Voljena osoba će pokazati svoje emocije i razumevanje za vas u svakoj situaciji. Možete da očekujete dobar odnos sa njom. Uskoro ćete planirati zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera. Pred vama je period u kojem ćete imati moguće probleme sa zdravljem zbog loše ishrane. Vreme je da povedete više računa o sebi.

ŠKORPIJA

POSAO: Konačno ćete uspeti da dođete do bolje situacije na polju posla. Ostvarenje vaših ambicija vas ispunjava. Zadovoljni ste i osećate se dobro jer ste ostvareni.

LJUBAV: Ne očekuju vas veće promene na ljubavnom planu jer ste fokusirani na posao. Sada vam je status važniji od svega i maksimalno ste angažovani oko poslovnog polja.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalnim stanjima. Nije vam povoljan period za zdravlje. Mogući su problemi jer se preterano forsirate. Potrudite se da nađete više vremena za odmor.

STRELAC

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan. Obavićete sve ono što ste planirali bez većih poteškoća. Moguće je da nećete ni imati previše obaveza u ovom periodu.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da se nadate zanimljivom poznanstvu na nekom javnom mestu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta pozitivnih dešavanja.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Prija vam bavljenje sportom. Možete da očekujete da ćete se osećati dobro i da će vam stanje na ovom polju biti stabilno sasvim.

JARAC

POSAO: Nova poslovna dešavanja u vama bude energiju i motivaciju da se aktivirate još više na ovom polju. Očekuje vas period u kojem ćete se dobro osećati u svom poslovnom okruženju.

LJUBAV: Želite stabilnost na ljubavnom polju ali da biste do toga došli neophodno je da se potrudite malo više, zajedno sa partnerom. Porazgovarajte o važnim temama.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bešikom su naglašeni kod vas. Čuvajte se prehlade. Ženskim pripadnicima ovog znaka se savetuje odlazak na redovnu ginekološku kontrolu.

VODOLIJA

POSAO: Imate jako dobru komunikaciju sa poslovnim okruženjem i zahvaljujući tome sve poslove lako završavate. Moguće je da ćete imati ispred sebe jedan jako povoljan dan.

LJUBAV: Moguće je da na ljubavnom planu balansirate na neki način. Niste spremni za suočavanje sa nekim stvarima. Važno je da prvo sebi priznate kakvo je realno stanje.

ZDRAVLJE: Osetljivi su vam sinusi. Možete da očekujete manje probleme na polju zdravlja, Disajni putevi su vam sada ugrožena regija, pa se čuvajte prehlade.

RIBE

POSAO: Očekuju vas promene kada je u pitanju poslovno polje. Moguće je da će se neke stvari odigrati brže nego što očekujete. Budite spremni da reagujete u trenutku.

LJUBAV: Moguće je da nemate dovoljno samopouzdanja i da vas to koči kada je u pitanju ljubavna sreća. Važno je da radite na sebi ali i na ljubavi prema sebi i prihvatanju svojih vrlina i mana.

ZDRAVLJE: Naglašen je povećan apetit. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati sklonost ka prejedanju. To bi moglo da bude i na nervnoj bazi. Posavetujte se sa nekim.