Dnevni horoskop za 7. oktobar

okt 06 2019 /

Dnevni horoskop za 7. oktobar

Šta kaže horoskop za 7. oktobar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Za sada možete da očekujete dan koji će vam na ovom polju biti sasvim opušten. Nemate previše obaveza. Uživajte u nedeljnom danu i iskoristite ga za odmor.

LJUBAV: Pokušavate da se svojoj simpatiji približite na prijateljski način. Za sada vam ta taktika ne daje baš sjajne rezultate. Moguće je da imate neke lične nesigurnosti.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i opijate. Jako je važno da maksimalno vodite računa o svojim navikama ako želite da vam zdravlje ostane dobro i stabilno. Pazite na sebe.

 

BIK

POSAO: Možete da računate na pomoć oko novog poslovnog projekta. Možete da se oslonite na vaše poslovne saradnike koji će vas podržati maksimalno na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neko koga ste upoznali preko posla, taj odnos će napredovati. Pred vama je period u kojem ćte imati nova ljubana dešavanja i zanimljive trenutke.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi kontrole. Očekuje vas period u kojem ćete biti osetljivi i u kojem ćete imati neke manje probleme kada je u pitanju polje zdravlja

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ste u proteklom periodu imali neko razočarenje vezano za ovo polje i da vam treba vreme da to prevaziđete. Počeli ste da sumnjate u svoje poslovne sposobnosti.

LJUBAV: Osećate se dobro pored voljene osobe. Spremni ste da vašu vezu prenesete na viši nivo. Možete da očekujete povoljan dan za nove emotivne odluke.

ZDRAVLJE: Povedite računa u saobraćaju. Pred vama je period u kojem ćete imati manje poteškoće sa koncentracijom pa možete da budete skloni nezgodama.

RAK

POSAO: Očekuju vas problemi kojima se niste nadali. Trebaće vam dosta vremena da sve to prevaziđete. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta nekih nestabilnosti.

LJUBAV: Postepeno se udaljavate od voljene osobe. Više ne osećate istu dozu emocija i niste sigurni kojim putem treba da krenete kada je u pitanju vaša ljubavna veza.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za kičmu su naglašeni kod vas. Možete da budete skloni i nekim povredama ili bolnim stanjima kada su u pitanju leđa. Budite jako oprezni

LAV

POSAO: Važno je da se posvetite svom poslu maksimalno i da ne dopustite da vam bilo šta ometa koncentraciju. Pred vama je period u kojem ćete imati neke smetnje na poslu.

LJUBAV: Niste spremni za vezu na daljinu. Očekuje vas mogućnost za novo poznanstvo u vašem bliskom okruženju. Radije ćete iskoristiti priliku sa osobom koja vam je blizu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni zdravstvenim problemima koji su povezani sa holesterolom.

 

DEVICA

POSAO: Očekuju vas manji troškovi danas pa vam to može stvarati određeni pritisak. Pred vama je period u kojem ćete finansijski imati dosta nekih oscilacija i promena.

LJUBAV: Želite da napravite prvi korak u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada ali se plašite da ne ispadnete napadni. Možete da očekujete povoljan period za promene.

ZDRAVLJE: Problemi sa plućima su mogući. Potrudite se da više računa vodite o svom zdravlju i da budete obazriviji. Izbegavajte cigarete i duvanski dim maksimalno.

VAGA

POSAO: Bolje je da budete strpljivi kada su u pitanju nove odluke. Današnji dan vam nije povoljan za promene. Možete da očekujete da ćete imati stagnaciju na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati neke svađe sa voljenom osobom. Nije vam povoljan period za ljubav mogući su problemi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos slatkiša. Potrudite se da na ovom polju budete odgovorniji prema sebi i da se pozabavite više svojim navikama na polju ishrane. Očekuje vas nepovoljan period.

ŠKORPIJA

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansije i pokušavate da nađete neko alternativno rešenje za zaradu. Moguće je da ćete na ovom polju imati prilično nezgodnu situaciju.

LJUBAV: Pred vama je susret sa osobom koja će ostaviti veoma moćan utisak na vas. Pokušaćete da je osvojite. Moguće su neke prepreke na početku tog odnosa.

ZDRAVLJE: Pred vama je period u kojem u kojem ćete imati manje probleme na polju zdravlja. Očekuje vas nepovoljna faza u kojoj će vam značiti da idete na redovne kontrole.

STRELAC

POSAO: Nije vam baš najbolji dan za promenu posla. Možete biti skloni tome da napravite pogrešnu procenu situacije kada je u pitanju posao pa ne rizikujte sada.

LJUBAV: Moguće je da imate neke lične nesigurnosti i da odnos sa voljenom osobom ispašta zbog vaše nervoze. Potrudite se da pokažete više smirenosti i fleksibilnosti.

ZDRAVLJE: Moguće je da su vam bubrezi osetljivi i da ćete imati manje probleme na polju zdravlja danas. Oko svega što vas muči se na prvom mestu posavetujte sa vašim lekarom.

JARAC

POSAO: Nemojte da se oslanjate na faktor sreće na poslovnom polju danas. Pred vama je dan tokom kojeg možete imati probleme na polju posla i važno je da ih odgovorno rešavate.

LJUBAV: Moguće je da niste baš sigurni da li vaša simpatija ima ista osećanja prema vama kao vi prema njoj. Očekuje vas period u kjem će biti emotivnog preispitivanja.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Pred vama je faza u kojoj ćete imati osetljivost na polju zdravlja naglašenu pa će vam biti neophodno da budete obazriviji u svemu.

VODOLIJA

POSAO: Imaćete šansu da pokažete svoje sposobnosti i da napredujete na polju posla. Očekuje vas povoljan period u kojem će vaš trud i rad na ovom polju biti naglašeni.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo. Ukoliko već imate partnera pred vama je razgovor o zajedničkoj budućnosti. Spremni ste za važne promene i za nove poteze.

ZDRAVLJE: Redovno kontrolišite pritisak kako biste se uverili da će na ovom polju kod vas biti sve u najboljem redu. Sa lekarom se posavetujte oko svega što vas muči.

RIBE

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, važne odluke su pred vama. Ovaj put nema mesta za dvoumljenje. Došao je trenutak da donesete konkretnu odluku na polju posla.

LJUBAV: Malo ste postali hladni u komunikaciji sa voljenom osobom. Moguće je da ona oseća da više niste zainteresovani za nju i da taj odnos postaje prilično težak.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti kako biste imali donbar metabolizam. Redovni unos vode je jako važan za vaše zdravlje. Potrudite se da generalno vodite računa o svojim navikama.