Dnevni horoskop za 9. oktobar

okt 08 2019 /

Dnevni horoskop za 9. oktobar

Šta kaže horoskop za 9. oktobar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Nemojte da ulazite u rizične poslove ili veća ulaganja danas jer možete imati mnogo štete kasnije. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke komplikacije na poslu.

LJUBAV: Zbunjeni ste i niste sigurni kako da protumačite signale koje vam voljena osoba šalje. Osećate se nekako nemoćno da bilo šta promenite kada je ovo polje u pitanju.

ZDRAVLJE: Osetljivi zubi i desni. Vreme je za redovnu kontrolu kod vašeg stomatologa. Potrudite se da na vreme zakažete termin kako biste na ovom polju rešili probleme.

 

BIK

POSAO: Možete lako da napravite grešku pa bi bilo dobro da poradite na svojoj koncetraciji kako biste izbegli veće probleme. Nije vam ni malo povoljan današnji dan za posao.

LJUBAV: Moguće je da niste sasvim preboleli bivšu ljubav, a ona vam se sada vraća. Ni sami niste sigurni da li biste trebali da pristanete na pomirenje sa njom ili ne.

ZDRAVLJE: Danas će vam prijati odmor. Važno je da date sve od sebe kako biste našli dovoljno vremena za san i opuštanje. Izbegavajte preterano naprezanje danas.

BLIZANCI

POSAO: Pazite kakve odluke donosite i šta potpisujete danas. Mogli biste da napravite veće probleme nego što očekujete. Važno je da budete dovoljno skoncentrisani na poslu.

LJUBAV: Smanjite nevozu u komunikaciji sa voljenom osobom. Ukoliko nastavite po starom, uskoro će doći do kraja veze. Pred vama je perod koji može biti komplikovan.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti. Vreme je da se pozabavite svojim navikama i da nađete dovoljno vremena da se posvetite redovnijem treningu.

RAK

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti ponudu za novi posao. Uskoro će nastupiti pozitivne promene kod vas. Pred vama je period u kojem će vam se nove šanse lako otvarati.

LJUBAV: Pred vama je veoma zanimljiv period za polje ljubavi. Moguće je da ćete imati priliku za neku paralelnu vezu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati potrebu za promenama.

ZDRAVLJE: Prijaće vam rekreacija. Važno je da budete fizički aktivni i da se potrudite da se u svojoj koži osećate dobro. Posvetite se stvaranju zdravijih navika u narednom periodu.

LAV

POSAO: Možete da očekujete pomoć oko posla koji vam je važan. Sreća bi mogla da vas prati danas, sve kreće po planu. Očekuje vas povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koja pokazuje osetljivost i stidljivost. Sa njom morate da budete veoma oprezni da biste mogli da ostvarite dobar odnos.

ZDRAVLJE: Ne uzimajte lekove na svoju ruku. Moguće je da ćete biti skloni pogrešnim procenama i nekim komplikacijama na polju zdravlja. Povedite računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete uspeh kada se radi o pokretanju novih poslovnih projekata. Povoljan vam je dan. Posvetite se svojim poslovnim obavezama na vreme.

LJUBAV: Možete da očekujete obnovu kontakta sa osobom iz prošlosti. Dolazi trenutak da nešto raščistite. Važno je da u svemu budete maksimalno iskreni i otvoreni.

ZDRAVLJE: Potreban vam je unutrašnji mir. Moguće je da ste već duži period generalno pod velikim stresom. Došlo je vreme da negativne okolnosti menjate.

 

VAGA

POSAO: Pokušavate da pokrenete promene na poslovnom planu jer vidite da po starom više ne ide. Moguće je da ste spremni da se posvetite otvaranju nekog novog posla.

LJUBAV: Ukoliko želite da zadržite voljenu osobu pored sebe, biće potrebno da na neki način menjate svoje navike i stavove kako bi joj ugodili. Važno je da pravite kompromise.

ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost i vrtoglavica. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično bez energije. Nije vam povoljna faza i možete da budete skloni raznim problemima.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da niste u kontaktu sa svojim saradnicima i da ne dolazite do ispravnih i tačnih informacija na ovom polju. Očekuje vas nepovoljna faza za posao.

LJUBAV: Delujete hladno u komunikaciji sa voljenom osobom. Jednostavno nemate volje za ljubav sada. Moguće je da više ka partneru i nemate istu dozu osećanja.

ZDRAVLJE: Jetra vam je osetljiva. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima koji su vezani za holesterol, žuč i tome sl. Na vreme se oko svega posavetujte sa lekarom.

STRELAC

POSAO: Iskoristite šansu koja vam se ukazala na poslovnom polju. Moguće je da ćete na novom radnom mestu proći mnogo bolje nego što očekujete. Upustite se u manji rizik.

LJUBAV: Povedite računa o ljubomori koja bi mogla u značajnoj meri da vam poremeti odnos sa voljenom osobom. Moguće je da će zbog nepoverenja vaša veza dosta da ispašta.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dobro. Možete da očekujete generalno povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. Nemate razloga za brigu.

JARAC

POSAO: Opterećeni ste problemima i na neki način imate utisak da se sve urotilo protiv vas. Proćiće i ovaj loš dan. Potrudite se da ne pravite sada neke veće promene na poslu.

LJUBAV: Moguće je da imate novu priliku za flert i vezu ali da niste dovoljno spremni da preuzmete inicijativu. Pred vama je period u kojem ćete biti na neki način opterećeni.

ZDRAVLJE: Prekontrolišite štitnu žlezdu. Važno je da idete na redovne lekarske kontrole i da se potrudite da budete odgovorni prema sebi i prema svom zdravstvenom stanju.

VODOLIJA

POSAO: Želite da postignete uspeh kada je u pitanju posao. Spremni ste da zapnete i da se trudite kako biste ostvarili rezultate kojima se nadate. Posvetite se svojim obavezama.

LJUBAV: Moguće je da ćete uspeti da pokažete voljenoj osobi svoje iskrene emocije i da ćete se ponovo u velikoj meri zbližiti sa njom. Važno vam je da vaš odnos napreduje na pravi način.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete imati neke poteškoće u narednom periodu i da ćete biti prilično skloni oscilacijama raspoloženja.

RIBE

POSAO: Budite strpljivi i dajte svemu vremena. Na poslovnom planu ćete uskoro ostvariti napredak. Očekuje vas period u kojem ćete lako realizovati svoje želje.

LJUBAV: Moguće je da nemate dovoljno poverenja u partnera koji vas je nekoliko puta izdao. Uskoro ćete se približiti kraju te veze. Moguće je da vam je promena jednostavno potrebna.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa urinarnim putevima su naglašeni kod vas. Sve ukazuje na to da ćete imati sklonost ka upalama, infekcijama i sličnim problemima na polju zdravlja.