Dnevni horoskop za 15. oktobar

okt 15 2019 /

Dnevni horoskop za 15. oktobar

Šta kaže horoskop za 15. oktobar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza koje vam nekako teško padaju. Dobro bi vam došla pomoć saradnika. Potrudite se da sa svojim kolegama svarate dobre odnose.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni novo poznanstvo vam dolazi sasvim spontano, kada najmanje budete očekivali. Možete da očekujete da ćete imati pozitivna dešavanja na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i minerala. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate pad imuniteta. Neophodno je da se sa vašim lekarom posavetujete oko svega.

 

BIK

POSAO: Nema naznaka za veće promene kada je u pitanju posao. Okolnosti u kojima se nalazite su generalno stabilne. Ne biste trebali da brinete o bilo kakvim komplikacijama.

LJUBAV: Na polju ljubavi možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom koja će vam dati veoma zanimljiv predlog. Moguće je da će dosta toga ići vama u prilog.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa glavoboljom. Moguće je da ćete u narednom periodu imati manje probleme na polju zdravlja. Potrudite se da dovoljno odmarate i da više brinete o sebi.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuje vas prilika za poboljšanje situacije na ovom polju. Moguće je da će vam sudbina biti veoma naklonjena.

LJUBAV: Niste se navikli na samoću i još uvek patite za starim partnerom. Moguće je da patite od osećaja napuštenosti i izdaje. Nije vam lako da nađete kompromis ako ste u novoj vezi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Moguće je da ćete u narednom periodu u većoj meri biti skloni gojenju. Očekuje vas faza u kojoj će višak kilograma uticati na vaše samopouzdanje.

RAK

POSAO: Moguće je da trenutno nemate dovoljno motivacije da se maksimalno posvetite poslu i da se radije bavite nekim drugim stvarima. Potrebno vam je neko vreme da se od svega odmorite.

LJUBAV: Postali ste prilično pasivni u odnosu sa voljenom osobom što vam ona zamera. Moguće je da vaš odnos generalno sada ne ide u dobrom smeru i da vas to brine.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu. Pred vama je period u kojem ćete imati brojne poteškoće kao i probleme na polju zdravlja. Pad imuniteta bi mogao da dovede do nekih virusa.

LAV

POSAO: Razmišljate o promeni posla ali još uvek vam se nije otvorila odgovarajuća mogućnost za to. Možete da očekujte da ćete na ovom polju imati uskoro nove okolnosti i promene.

LJUBAV: Niste baš sigurni u svoja osećanja i često imate utisak da u vezi sa partnerom balansirate samo zato što ste neodlučni. Pred vama je nepovoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Gubitak apetita bi mogao da vas prati u narednom periodu. Moguće je da ne reagujete dobro na stresne okolnosti i da iz tog razloga možete imati probleme sa zdravljem.

DEVICA

POSAO: Niste dovoljno skoncetrisani i lako pravite greške na poslovnom planu. Nije vam povoljan dan. Potrudite se da tokom današnjeg dana izbegavate donošenje važnih odluka.

LJUBAV: Osećate se dobro sa osobom koju volite. Možete da očekujete jako povoljan dan. Ako ste slobodni očekuje vas period u kojem ćete imati dosta nekih promena.

ZDRAVLJE: Problemi sa niskim pritiskom su naglašeni kod vas. Moguće je da će vas iz tog razloga pratiti malaksalost i da ćete biti skloni brojnim problemima.

 

VAGA

POSAO: Pokušavate da dođete do nekih informacija koje smatrate važnim za poslovno polje. Očekuje vas period u kojem ćete imati pokretanje nekih novih važnih poslovnih kontakata.

LJUBAV: Ne očekuju vas drastični preokreti na polju ljubavi. Za sada ostaje nepromenjeno stanje, što vam delimično odgovara. Možete da očekujete stabilnost u emocijama.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate probleme na polju zdravlja zbog hroničnog umora. Posvetite se sebi.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate dobre namere i želite da napravite pozitivnu atmosferu kako za sebe, tako i za ostale zaposlene. Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati pozitivnu atmosferu.

LJUBAV: Novo poznanstvo vas očekuje. Možete da se nadate dobrim okolnostima za početak nove ljubavne veze. Pred vama je period u kojem ćete veoma lako i otvoreno pokazivati svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo zglobova je naglašen kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete biti skloni povredama u narednom priodu. Pazite ako ste fizički aktivni.

STRELAC

POSAO: Danas ste skloni burnim reakcijama i lako biste mogli da napravite neki preokret na polju posla. Očekuje vas period u kojem će biti dosta neizvesnosti pred vama.

LJUBAV: Moguće je da ne dobijate dovoljno pažnje od voljene osobe, ali se pojavljuje neko sa strane ko vam se udvara sve otvorenije. Očekuje vas veliko ljubavno iskušenje.

ZDRAVLJE: Moguća je ukočenost. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate problem sa kičmom i leđima. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti podložni problemima sa kostima.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati sreće na poslovnom planu. Lako ćete rešiti sve probleme iz prošlosti. Vredni ste, uporni i istrajni pa lako ostvarujete svoje ciljeve.

LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu u komunikaciji sa bračnim partnerom. Pred vama je period u kojem ćete biti generalno zadovoljni situacijom na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Proverite nivo holesterola u krvi za svaki slučaj. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate probleme sa masnoćama. Povedite više računa o sebi.

VODOLIJA

POSAO: Povoljan je dan za posao, planove koje imate ćete uspeti da ostvarite bez većih problema i pritisaka. Posvetite se sebi, radu, disciplini i svojim obavezama.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete sasvim spontano ostvariti neko novo poznanstvo koje kasnije vodi do ljubavne veze. Niste ni planirali da vam se nova ljubav desi.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati sasvimd obro stanje i da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite.

RIBE

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite paralelnu zaradu ili da nađete drugi posao. Povoljan je period za poboljšanje materijalne situacije. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

LJUBAV: Zadovoljni ste situacijom koju imate sa voljenom osobom. Verujete da vam je maksimalno privržena. Pred vama je period u kojem ćete imati dobre promene.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos šećera. Važno je da povedete računa o svojoj ishrani, od koje vam svakako zavisi i stanje na polju zdravlja. Posvetite se sebi i ostvarenju zdravijih navika.