Dnevni horoskop za 19. oktobar

okt 18 2019 /

Dnevni horoskop za 19. oktobar

Šta kaže horoskop za 19. oktrobar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Niste sasvim sigurni da li da pokrenete neki novi posao ili da sačekate da vidite kako će se situacija na starom razrešiti. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta nekih komplikacija.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati burne rasprave sa partnerom. Pred vama je period u kojem nećete lako dolaziti do emotivne stabilnosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati probleme sa varenjem. Pred vama je period u kojem biste trebali da povedete više računa o zdravlju.

 

BIK

POSAO: Manjak volje vas prati danas pa niste preterano raspoloženi za bavljenje poslom. Moguće je da ste skloni tome da izbegavate obaveze i da se na neki način sklanjate.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom bi mogao da bude nestabilan u narednom periodu. Skloni ste tenziji, konfliktima ali i tome da voljenu osobu isključite iz svojih aktivnosti.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka prehladi i sličnim problemima na polju zdravlja. Povećajte unos vitamina.

BLIZANCI

POSAO: Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje posla. Dan vam protiče sasvim mirno. Možete da očekujete da ćete generalno biti zadovoljni.

LJUBAV: Veoma ste zaljubljeni i spremni ste da voljenoj osobi iskreno pokažete svoja osećanja. Očekuje vas povoljan period kada je u pitanju ljubav, pred vama je dobar dan.

ZDRAVLJE: Imate mnogo pozitivne energije u sebi. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve veće probleme na polju zdravlja. Prijaće vam bavljenje sportom i tome se posvetite.

RAK

POSAO: Moguće je da ćete danas imati komplikacije na poslovnom planu, koje nisu došle vašom krivicom. Pred vama je period koji može da vam donese stres i tenziju.

LJUBAV: Vaša samoća polako počinje da vam smeta i dobijate želju da se stvari na ljubavnom polju menjaju. Spremni ste za nova poznanstva koja bi mogla da vas pokrenu.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je osetljiv. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme sa tahikardijom. Posavetujte se sa vašim kardiologom oko svega što vas muči.

LAV

POSAO: Skloni ste pravljenju manjih grešaka na poslovnom planu. Ipak, uz pomoć kolega i saradnika ćete sve uspeti da rešite. Možete da očekujete pozitivne preokrete.

LJUBAV: Moguće je da ćete se veoma lako upustiti u flert sa osobom za koju niste sigurni da li je slobodna ili nije. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta nekih preokretaa.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste i podložni problemima. Moguće je da će vas generalno pratiti malaksalost kao i neki manji problemi na polju zdravlja pa povedite računa o tome.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas jako dobra poslovna prilika koju ne biste trebali da propustite. Pokažite da ste spremni za promene. Važno je da vašu sposobnost adaptacije sada pokažete u punom sjaju.

LJUBAV: Dvoumite se između dve osobe koje na neki način žele da vam se približe. Niste sigurni koga da odaberete. Potrebno vam je vreme da donesete odluku na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni upalama i virusima. Povedite više računa o svom zdravlju u narednom periodu.

 

VAGA

POSAO: Imate utisak da neko na vas vrši pritisak i to vam smeta. Smatrate da biste bili produktivniji kada biste radili sami. Moguće je i da lako gubite koncentraciju.

LJUBAV: Ne dopada vam se partnerova potreba da proverava svaki vaš korak proverava. Ne prija vam njegovo nepoverenje. Moguće je da ćete imati neke prepirke sa njim danas.

ZDRAVLJE: Generalno se osećate dobro. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom na polju zdravlja i da nećete imati neke veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Današnji dan ćete provesti negde van posla. Moguće je da se nećete opterećivati obavezama. Spremni ste da se malo više posvetite sebi i porodičnom životu.

LJUBAV: Imate određena očekivanja od vašeg partnera. Sve više vam deluje da on nije baš na pravi način dorastao izazovu. Moguće je da ćete uskoro poželeti kraj te veze.

ZDRAVLJE: Nervna napetost je naglašena kod vas. Moguće je da ćete imati neke probleme na polju zdravlja. Na vreme se oko svega posavetujte sa vašim lekarom.

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste planirali saradnju sa inostranstvom možete da očekujete da će vas faktor sreće poslužiti danas. Potrudite se da pokažete da ste spremni na poslovne promene.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i lepo vam je kada provodite vreme sa osobom koju volite. Zadovoljni ste i ispunjeni nežnim emocijama koje vam daje vaš partner. Očekuje vas povoljan period.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica kao i problemi sa niskim pritiskom kod vas u narednom periodu. Posvetite se tome da odmarate ali i da redovno jedete, pazite na svoje navike.

JARAC

POSAO: Očekuje vas malo teži dan kada su u pitanju poslovne obaveze. Moguće je da ćete imati neke komplikacije. Pred vama je period u kojem ćete morati da pokažete snalažljivost.

LJUBAV: Partner bi mogao da vam zameri greške koje ste nesvesno pravili prema njemu. Nastupa manja kriza u vezi ili braku. Moguće je da ćete imati česte svađe.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta problema sa zdravljeem zbog iscrpljenosti i umora. Potrudite se da budete posvećeniji svojim potrebama.

VODOLIJA

POSAO: Preporuka je da ne gajite prevelika očekivanja na poslovnom planu danas. Očekuje vas prilično otežana situacija. Važno je da budete strpljivi i da stvarima date dovoljno vremena da se razviju u pravom smeru.

LJUBAV: Uspećete da ostvarite prisniji odnos sa osobom koja vam se dopada. Povoljan je dan za početak nove veze. Zadovoljni ste izborom partnera koji ste napravili i osećate se dobro.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kod vas, kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da očekujete da ćete u narednoj fazi biti puni energije i dobrog raspoloženja.

RIBE

POSAO: Odlučni ste i u svojim namerama da sprovedete u delo poslovne promene. Spremni ste da se okrenete ostvarenju svojih ambicija. Možete da očekujete veoma povoljan period na ovom polju.

LJUBAV: Distanca između vas i partnera vam sve više smeta. Ne očekujete da će se stvari uskoro promeniti. Možete da se nadate pozitivnim preokretima ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa leđima i kičmom. Očekuje vas period u kojem će vam prijati da idete na masaže ili da se posvetite fizikalnoj terapiji neke vrste.