Dnevni horoskop za 22. oktobar

okt 22 2019 /

Dnevni horoskop za 22. oktobar

Šta kaže horoskop za 22. oktobar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO:Možete da očekujete veoma povoljan dan za pokretanje novog posla ili potpisivanje nekog ugovora. Pred vama su pozitivne okolnosti u kojima ćete se dobro snaći.

LJUBAV:Očekuju vas manje emotivne razmirice sa voljenom osobom. Ako ste sami očekuje vas miran dan bez novih promena. Važno je da radite na sticanju boljeg samopouzdanja.

ZDRAVLJE:Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate različite probavne smetnje pa je zato veoma važno da pazite na ishranu.

 

BIK

POSAO:Uspećete da ostvarite ono što ste isplanirali. Generalno vam raste samopouzdanje i na poslovnom polju delujete sve sigurnije. Možete da očekujete pozitivan dan za posao.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada postaje sve bolja. Uskoro ćete ući u novu ljubavn vezu. Pred vama je period u kojem ćete biti okrenuti emocijama.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom imunom sistemu i potrudite se da izbegavate hladne i gazirane napitke.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas odličan dan za polje posla. Uspećete da ostvarite manji napredak i da se dokažete. Pred vama je povoljan period u kojem ćete generalno biti zadovoljni.

LJUBAV: Emotivni sklad je nastupio između vas i voljene osobe i srećni ste zbog toga. Ispunjeni ste lepim emocijama danas. Možete da se nadate pozitivnim promenama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu šećera. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate razne zdravstvene tegobe zbog prekomernog unosa šećera i slatkiša.

RAK

POSAO: Nije vam povoljan dan pa povedite računa o tome da na poslu ne dođe do nekih manjih grešaka sa vaše strane. Potrudite se da budete dovoljno fokusirani i skoncentrisani.

LJUBAV: Imate probleme sa samopouzdanjem i zato se povlačite u sebe. Nova ljubav će vam doći onda kada se vi budete promenili i kada se budete posvetili tome.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Potrudite se da se bolje organizujete kako biste našli više vremena za odmor i opuštanje. Pred vama je period u kojem će vam spavanje biti jako važno za zdravlje.

LAV

POSAO: Pokušajte da ne ulazite u rizične poslove. Nemojte da se bavite bilo kakvim spletkama i tračevima. Pred vama je period u kojem su moguće neke komplikacije na poslovnom polju.

LJUBAV: Tajna veza bi mogla da vam okupira misli. Na neki način maštate o osobi koja je zauzeta ili vam je iz nekog razloga “zabranjena”. Očekuje vas težak period.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa proširenim venama. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni problemima na polju zdravlja. Potrudite se da više pazite na sebe.

DEVICA

POSAO: Stabilno stanje na polju posla je pred vama. Zadovoljni ste situacijom i ne planirate promene na ovom polju. Možete da očekujete da će sve biti pretežno uredu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali u prijateljskom okruženju. Smišljate originalan način da joj priđete. Pred vama je period koji je povoljan za ljubav.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nervozom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Potrudite see da izbegavate stres jer ste vi uvek skloni psihosomatskim oboljenjima.

 

VAGA

POSAO: Možete da očekujete manje prepirke u poslovnom okruženju. Pogotovo sa saradnicima imate probleme i nerazumevanje. Očekuje vas period koji može biti prilično napet.

LJUBAV: Moguće je da vlada distanca i razdor između vas i partnera. Niste sigurni koliko još to može da potraje. Čini vam se da ste svakim danom sve bliže ka prekidu.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate bolove u leđima. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je sasvim opušten dan u kom nećete biti zabrinuti za posao. Okolnosti u kojima se nalazite su povoljne i stabilne. Možete da očekujete generalno dobar period.

LJUBAV: Spremni ste za neku avanturu ili promene na ljubavnom planu. Sada vam veoma odgovaraju neobavezne veze. Ako ste u braku može da dođe do krize između vas i partnera.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete sasvim dobro stanje na ovom polju. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete imati sasvim dovoljno energije za sve što vas čeka.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije i da zbog toga možete biti skloni nepromišljenim potezima. Pred vama je period koji bi mogao da bude promenljiv.

LJUBAV: Upoznajete osobu koja vam veoma otvoreno pokazuje svoje interesovanje od samog početka. Spremni ste da joj poklonite više pažnje i da joj date šansu da vam se približi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom. Očekuje vas period u kojem ćetee biti prilično skloni infekcijama i upalama pa se potrudite da vodite više računa o sebi.

JARAC

POSAO: Imaćete manje probleme na poslovnom planu danas. Povedite računa o saradnicima u koje nemate poverenja. Moguće je da će vam neki tračevi i glasine naškoditi.

LJUBAV: Partner se ponaša drugačije nego inače i pitate se zašto je to tako. Niste zadovoljni osobinama koje je pokazao. Spremni ste da donesete odluku o prekidu vaše veze.

ZDRAVLJE: Pazite na suvu kožu koja bi mogla da vam bude osetljiva i sklona iritacijama. Pred vama je nepovoljan period i najbolje je da se posavetujete oko svega sa dermatologom.

VODOLIJA

POSAO: Intuitivno reagujete u kriznoj atmosferi i na taj način dolazite do pravilnih rešenja za poslovno polje. Moguće je da vam neeće biti lako da donesete neke konačne odluke.

LJUBAV: Možete da očekujete jako lepu komunikaciju sa voljenom osobom. Moguće je da pravite planove za potomstvo. Spremni ste da se više posvetite tome da vaš odnos napreduje.

ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme na polju zdravlja. Očekuje vas period u kojem ćete biti generalno puni energije. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate stabilnost.

RIBE

POSAO: Moguće je da ste danas posvećeni drugim stvarima ili porodičnim brigama i da vam posao nije na prvom mestu. Trenutno niste previše fokusirani na obaveze.

LJUBAV: Na ovom planu imate neke ideje koje ne mogu biti ostvarene. Moguće je da vas neka osoba drži u zabludi. Očekuje vas period u kojem ćete biti nezadovoljni u ljubavi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Važno je da se maksimalno potrudite da stvarate zdravije navike. Posavetujte se sa vašim lekarom ako ste već imali tegobe vezane za jetru