Dnevni horoskop za 27. oktobar

okt 27 2019 /

Dnevni horoskop za 27. oktobar

Šta kaže horoskop za 27. oktobar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na polju posla. Uspeli ste da ostvarite uspeh zajedno sa svojim kolegama. Imate priliku da proslavite svoja postignuća.

LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja na ljubavnom planu. Ne želite više da stojite u mestu, želite promene! Uspeli ste da nađete novu snagu kako bi se oslobodili starih razočarenja.

ZDRAVLJE: Poradite na boljoj koncentraciji. Moguće je da generalno imate manje probleme na tom planu tokom današnjeg dana. Prijaće vam kratak predah i opuštanje, beg od obaveza.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete priliku da pokažete koliko ste sposobni. Možete da se nadate pozitivnom danu. Nadređeni će primetiti vaš trud i pokazati vam da vas cene.

LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima koje provodite sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa Rakom. Generalno vas očekuju zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Bavljenje sportom bi vam prijalo. Osećate se dobro u svojoj koži i nemate neke veće zdravstvene probleme. Možete da se nadate generalno pozitivnoj situaciji.

BLIZANCI

POSAO: Pokazaćete koliko ste iskusni u svom poslu, lako se snalazite u nekim situacijama koje za druge predstavljaju problem. Uspežete da rešite sve ono što je predstavljalo komplikaciju.

LJUBAV: Uživate pored voljene osobe i znate da ste izabrali onu pravu za sebe. Nemate nikakve dileme na ovom polju. Spremni ste da uđete u bračnu zajednicu sa svojom izabranicom.

ZDRAVLJE: Radite na stvaranju zdravijih navika. Važno je da se na vreme posvetite vašem zdravljui celokupnom stanju vašeg organizma. Povedite računa o unosu tečnosti.

RAK

POSAO: Ako želite da vas ljudi u poslovnom okruženju ozbiljno shvate, počnite da se ponašate kao da ste zaista posvećeni poslu. Moguće je da ste neko vreme izbegavali obaveze.

LJUBAV: Trenutno vam prija da budete sami. Iako imate neke ljubavne ponude, niste preterano zainteresovani. Potrebno vam je neko vreme da se posvetite samo sebi i svojim potrebama.

ZDRAVLJE: Potrebno je da više vežbate. Moguće je da niste u kondiciji ili da ste u ovoj fazi više skloni gojenju. Kada je ishrana u pitanju pogotovo izbegavajte šećere i skrob.

LAV

POSAO: Tražite način da ostvarite bolju zaradu. Smatrate da vam je jedan posao nije dovoljan. Uskoro ćete imati priliku da nađete i neko novo zaposlenje, van zvaničnog radnog mesta.

LJUBAV: Lako ulazite u konflikte sa voljenom osobom jer ste prilično nervozni. Probajte malo da smirite tenziju. Vreme je da poradite na svom unutrašnjem osećaju sigurnosti.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama. Današnji dan vam nije preterano povoljan za polje zdravlja i dosta toga ukazuje na sitne smetnje. Ako smatrate da veći problem postoji- posetite lekara.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete prilično mirnu situaciju na poslovnom planu, bez većih promena, komplikacija ili trzavica. Današni dan bi trebao da vam bude opušten.

LJUBAV: Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada današnji dan je dobar za to. Imaćete sreće na ovom polju! Vaša ljubav se konačno pokreće i dolazite do ispunjenja svojih želja.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa osetjivom kožom. Kod vas su naglašeni i problemi vezani za zube, pojavu karijesa ili neke manje komplikacije sa desnima. Posetite stomatologa.

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume u komunikaciji sa poslovnim okruženjem i da vas to prilično opterećuje. Potrudite se da date svoj maksimum.

LJUBAV: Nema potrebe da skrivate svoja osećanja i želje pred voljenom osobom. Sa njom možete da pričate o svemu. Pokažite sve ono što vam leži na srcu već duže vreme.

ZDRAVLJE: Pluća su vam osetljiva. Mogućis u veći problemi sa disajnim putevima. Maksimalno izbegavajte cigarete, zagušljive prostorije i sve ono što vam škodi.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Dolazi vam značajno finansijsko poboljšanje. Pred vama je veoma povoljan dan u kom ćete imati sreće. Možete da očekujete da će se situacija konačno pokrenuti na bolje.

LJUBAV: Današnji dan je veoma povoljan za ljubav i strast. Nalazite osobu koja vam sasvim odgovara po svim parametrima. Moguće je da ćete se zaljubiti iako to niste planirali.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i puni ste energije! Možete da očekujete generalno povoljan dan tokom kojeg nećete imati bilo kakve problemena polju zdravlja. Stanje je sasvim stabilno.

STRELAC

POSAO: Sve protiče u najboljem redu. Moguće je da ćete imati priliku i da se malo odmorite od posla. Nema potrebe da se forsirate sada kada ne možete postići previše u svakom slučaju.

LJUBAV: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i želi da vam pruži lepe emocije i doživljaje. Uživate zajedno. Moguće je da pravite planove za zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Uši su vam pomalo osetljive. Povedite računa da ne dođe do moguće upale. Takođe, pazite i na moguće probleme vezane za grlo i sinuse. Imunitet vam je oslabljen.

JARAC

POSAO: Brzo i lako obavljate svoje poslovne obaveze, pa vam ostaje i dosta slobodnog vremena. Generalno vam je dobar dan pa možete da dovršite i neke stare poslove.

LJUBAV: Uživate u lepoj komunikaciji sa voljenom osobom. Veoma ste srećni i smatrate da ste našli onu pravu. Možete da očekujete još pozitivnih dešavanja na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na polju zdravlja. Okrenuti ste sebi, svojim potrebama i spremni ste da se posvetite ispravnim vrednostima.

VODOLIJA

POSAO: Bavićete se nekim drugim stvarima, a ne poslom. Jednostavno vas ne očekuje veliki broj obaveza. Možete malo da se opustite i da se distancirate od radnog okruženja.

LJUBAV: Dolazi vam nova ljubav! Iako to možda ne očekujete, poznanstvo koje je pred vama vam može sasvim da vam uzburka emocije. Očekuje vas period zanimljivih promena.

ZDRAVLJE: Prija vam vežbanje i teretana. Možete da očekujete da ćete se u narednom periodu ozbiljno vratiti u dosta bolju formu. Povoljan je period i za dijetu i mršavljenje.

RIBE

POSAO: Očekuje vas povoljna situacija ako se bavite privatnim poslom. Možete da se nadate realizaciji svojih ambicija. Pred vama je odličan period za poboljšanje zarade.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja iako vam vaši prijatelji zameraju izbor partnera. Nije vam važno tuđe mišljenje. Moguće je da se osećate kao da ćete morati da se borite protiv svih.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje oči. Osetljive su i podložne problemima. Ukoliko ste imali probleme sa vidom vreme je za redovan pregled. Pazite da ne dođe do promene dioptrije.