Dnevni horoskop za 28. oktobar

okt 28 2019 /

Dnevni horoskop za 28. oktobar

Šta kaže horoskop za 28. oktobar? Saznajte u nastavku teksta....

OVAN

POSAO: Očekuje vas uspeh ako se bavite poslovima vezanim za trgovinu ili saobraćaj. Pred vama je povoljan dan. Generalno možete da očekujete da sve kreće uzlaznom putanjom.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom već neko vreme imate dobru komunikaciju. Vreme je za novu vezu. Spremni ste da pokažete svoje interesovanje i da napravite prvi korak.

ZDRAVLJE: Dobro ste raspoloženi. Očekuje vas generalno povoljan dan tokom kojeg nećete imati probleme sa zdravljem. Možete da se nadate odličnom raspoloženju i dobrim promenama!

 

BIK

POSAO: Aspekti koje imate ukazuju na značajno finansijsko poboljšanje. Pred vama je veoma povoljan dan! Možete da se nadate prilici da vam se radno mesto stabilizuje.

LJUBAV: Pred vama je mogućnost da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Ako ste imali neke svađe, sada ćete ih rešiti. Ukoliko ste slobodni nije povoljan dan za početak neke nove veze.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom planu. Možete da očekujete stabilizaciju situacije. Prijaće vam druženje sa prijateljima ili neki drugi vid opuštanja koji budete izabrali za sebe.

BLIZANCI

POSAO: Možete da se nadate novoj prilici za zaposlenje ako ste nekim slučajem bez posla. Pokazaćete se u najboljem svetlu! Potrudite se maksimalno da iskoristite šansu koja vam se bude ukazala.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i osećate se jako lepo pored novog partnera! Želite da te emocije traju zauvek! Možete da se nadate odličnoj atmosferi kada je polje ljubavi u pitanju.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak. U drugom delu dana generalno može da vas prati umor i malaksalost pa vam se ne preporučuje forsiranje u bilo kom smislu. Potrudite se da odmarate.

RAK

POSAO: Možda ste trenutno malo nezainteresovani za bavljenje poslovnim obavezama, a nadređeni vam to mogu zameriti. Pred vama je faza u kojoj dolazi do manjih konflikata.

LJUBAV: Otvara vam se prilika za komunikaciju sa jednom zauzetom osobom koja vas magnetski privlači. Pred vama je velika moralna dilema, a odluka je samo vaša.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji. Mogući su manji problemi i sa nogama, kolenima, zglobovima i stopalima. Pazite da vam se ne vrati neka stara povreda.

LAV

POSAO: Možete da se nadate podršci od strane saradnika koji su tu uz vas. Zajedno ćete ostvariti poslovni uspeh. Generalno vas očekuje konstruktivna situacija na ovom polju.

LJUBAV: Flerujete sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja i sa kojom lako možete ostvariti emotivnu vezu. Pred vama je prilika da joj otvorenije pokažete osećanja.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da će vam stanje na ovom polju na duže staze biti pozitivno. Povoljan je period za čišćenje, detoksikaciju vašeg organizma.

DEVICA

POSAO: Pred vama je važan dan u kom možete da obavite dosta posla. Prija vam da budete vredni i aktivni. Potrudite se da dobro organizujete sve obaveze koje imate.

LJUBAV: Nije vam problem da javno pokažete svoje emocije i da iznenadite svog partnera. Nežni ste i romantični. Možete da očekujete povoljan dan na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Mogući su manji problemi vezani za leđa, mišiće, ukočenost i nervni sistem. Povećajte unos magnezijuma i kalcijuma.

 

VAGA

POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo tokom kog možete da ostvarite neke važne poslovne pomake. Potrudite se da dobro isplanirate svoje buduće poteze.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje veoma otvoreno i slobodno. Donekle zazirete od njene energije ali vas ipak privlači. Moguće je da ste na neki način u sukobu sa samim sobom.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Nije povoljan dan za rizično ponašanje. Izbegavajte sve štetne stvari i poroke. Potrudite se da unutrašnji mir nađete ispravnim putem.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Imate jako dobre ideje koje vam mogu biti od velike koristi na polju posla. Pred vama je dobar dan za akciju! Iskoristite nalet dobre energije koja vas danas prati.

LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa partnerom sa kojim imate izgrađen veoma dobar odnos. Ako ste slobodni, prija vam Vaga. Generalno vas očekuju pozitivne situacije.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad pritiska. Potrudite se da redovno jedete, da uzimate dovoljno tečnosti i da vodite računa o svojim navikama. Nemojte da se forsirate van granica izdržljivosti.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ste pod pritiskom od strane nadređenih, što vam prilično smeta. Najbolje radite kada vam niko nije nad glavom. Potrudite se da date sve od sebe bez obzira na okolnosti.

LJUBAV: Uživaćete u pažnji koju vam poklanja nova osoba, koju ste nedavno upoznali. Prija vam flert i razmena nežnosti, komplimenata. Uskoro vas očekuje i prilika za početak veze.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na polju zdravlja. Posvetite se rekreaciji, bavljenje sportom vam prija i jača vaš duh i volju.

JARAC

POSAO: Danas možete imati priliku da dođete do dodatnog posla koji će vam obezbediti bolju zaradu. Generalno vas prati sreća pa možete da ostvarite neki manji napredak u svakom pogledu.

LJUBAV: Moguće je da postoje neke nerazjašnjene situacije između vas i voljene osobe. Razgovor vam je potreban što pre. Ukoliko ste slobodni, moguće je da se osećate usamljeno.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike. Pred vama je faza u kojoj su mogući zdravstveni problemi ako ne budete poradili na sebi. Sami gradite svoju budućnost ali i svoje zdravlje takođe.

VODOLIJA

POSAO: Niste se pokazali u najboljem svetlu u komunikaciji sa saradnicima, ispali ste donekle sebični. Moguće je da će vam biti pružena prilika da to ispravite u narednom periodu.

LJUBAV: Biće vam potrebno malo više vremena da osvojite osobu koja vam se dopada. Nije vam lako da doprete do nje. Pred vama je faza u kojoj ćete biti malo nesigurni.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Niste spremni da se sasvim suočite sa nekim stresnim okolnostima. Posavetujte se sa terapuetom ili bliskim prijateljem, osobom od poverenja.

RIBE

POSAO: Brojne obaveze su pred vama, pa ćete tokom celog dana biti prilično aktivni. Pripremite se za naporan posao. Moguće je da ćete imati više posla nego što očekujete.

LJUBAV: Očekujete kontakt sa osobom koja vam se dopada ali imate utisak da se sve u vezi toga nekako odugovlači. Pokušajte da budete strpljivi i nemojte da pokazujete nervozu.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja je moguća. Današnji dan generalno nosi malo težu energiju kada ste vi u pitanju. Bilo bi dobro da nađete neki način da se opustite i posvetite sebi.