Dnevni horoskop za 30. oktobar

okt 29 2019 /

Dnevni horoskop za 30. oktobar

Šta kaže horoskop za 30. oktobar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Potrebno je da promenite način komunikacije sa poslovnim okruženjem. Poradite na smirenosti i strpljenju. Iako vam je temperament vatren važno je da ponekad prikočite.

LJUBAV: Svesni ste da niste spremni da povlačite nove poteze ili da ulazite u ljubavne rizike sada. Pred vama je period u kojem biste mogli da se pozabavite dubljim preispitivanjem potreba.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa infekcijama. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni nekim manjim tegobama kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

 

BIK

POSAO: Moguće je da je pred vama dosta komplikacija i da će vam biti potrebno mnogo vremena i strpljenja da sve rešite. Pokažite da ćete ostati uporni i istrajni.

LJUBAV: Vašem partneru može biti teško da razume trenutke u kojima ste pasivni i nezainteresovani za promene. Pokušajte da mu objasnite kako se osećate trenutno.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni nekim nestabilnostima na ovom polju. Povedite više računa o sebi.

BLIZANCI

POSAO: Budite malo otvoreniji u pokazivanju svojih sposobnosti i talenata koje posedujete. Pred vama je period koji bi mogao da vam donese neke komplikacije na poslovnom polju.

LJUBAV: Moguće je da planirate pokretanje veze sa osobom sa kojom ste ostali na nekoj neraščišćenoj situaciji iz prošlosti. Dosta toga kao da vas vuče ponovo nazad.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa očima. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni problemima sa vidom. Najbolje bi bilo da se oko svega što vas muči posavetujet sa lekarom.

RAK

POSAO: Rešili ste da napravite plan za nove poslovne obaveze koje vas očekuju. Spremni ste da menjate stvari na ovom polju. Vreme je da se pozabavite malo boljom organizacijom.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana ćete upoznati osobu koja će u vama probuditi veoma nežne i lepe emocije. Očekuje vas povoljna ljubavna atmosfera u kojoj ćete prilično uživati.

ZDRAVLJE: Urinarni trakt vam je osetljiv. Pred vama je nepovoljan period u kojem biste mogli da budete skloni problemima sa bubrezima, bešikom i sličnim tegobama.

LAV

POSAO: Dobro se snalazite na novom poslu. Prija vam atmosfera koja je zavladala na ovom planu. Možete da očekujete da će vam generalno novi događaji ići u prilog.

LJUBAV: Očekuje vas izuzetno povoljna situacija na polju ljubavi. Uskoro ćete ući u novu vezu koja će trajati na duže staze. Pred vama je povoljan period na ovom planu, iskoristite ga.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni tegobama vezanim za grčve u mišićima a mogli biste da imate i česte probleme zbog stresova.

DEVICA

POSAO: Maksimalno ste posvećeni poslu i zadovoljni ste rezultatima koje ostvarujete. Sve ide onako kako ste zamislili. Možete da očekujete generalno dobar period.

LJUBAV: Ukoliko imate partnera, postepeno ćete poboljšati komunikaciju i odnos sa njim. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju dan bez većih novih dešavanja.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i dobro ste raspoloženi! Možete da se nadate pozitivnim okolnostima tokom danšnjeg dana. Ne biste trebali da očekujete probleme sa zdravljem.

 

VAGA

POSAO: Moguće je da postoje problemi koji moraju da se reše u kraćem vremenskom roku. Potrebno je da budete bolje organizovani i više posvećni poslu kako bi ih rešili.

LJUBAV: Moguće je da niste spremni da prihvatite okolnosti u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Ozbiljnija kriza je nastupila u vašem odnosu i zabrinuti ste zbog toga.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas u ovom periodu. Moguće je da ćete biti skloni brojnim problemima sa zdravljem pa bi svakako bilo najbolje da se javite vašem lekaru.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da rizikujete ni sa novcem ni sa poslom jer vam današnji dan može doneti samo komplikacije i štete. Pred vama je period koji bi mogao da vaam donese probleme.

LJUBAV: Stara ljubav vam se vraća iako niste sigurni da li je želite u svom životu. Moguće je da ćete imati neke komplikacije sa trenutnim partnerom zbog mešanja osobe iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu koje bi moglo da vam bude slaba tačka u narednom periodu. Potrudite se da uzimate svoju terapiju na vreme i savetujte se sa lekarom.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete imati nove poteškoće i probleme na polju posla. Pripremite se za težak dan. Važno je da imate u sebi dosta strpljenja i izdržljivosti da sve prevaziđete.

LJUBAV: Ako imate partnera, očekuje vas povoljna atmosfera za odnos sa njim. Bićete zadovoljni vašom vezom. Možete da očekujete da ćete kao par na neki način napredovati.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa želucem. Očekuje vas period u kojem će orgaani za varenje kod vas biti naglašeni kao jedna od prilično slabih tačaka u vašem organizmu.

JARAC

POSAO: Budite spremni da se posvetite poslu jer ćete tokom današnjeg dana imati dosta veći broj obaveza nego što je to inače slučaj. Zato je važno da budete dobro organizovani.

LJUBAV: Duboko ste zaljubljeni i spremni na sve kako biste voljenoj osobi omogućili da pored vas bude iskreno srećna i zadovoljna. Povoljan vam je današnji dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Srčani problemi su mogući kod vas a pogotovo treba da povedete računa o mogućim problemima sa visokim pritiskom. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da ostvarite bolju zaradu u narednom periodu. Očekuje vas veoma povoljan period za posao. Sreća će danas biti na vašoj strani.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv razvoj situacije sa osobom koja vam se dopada. Uskoro ćete ući u vezu. Ako ste zauzti lepo se slažete sa vašim partnerom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom pa j zato važno da jedete zdravu hranu i da se potrudite da svakodnevno unosite dovoljno tečnosti u vaš organizam.

RIBE

POSAO: Moguće je da vas očekuje manja svađa u poslovnom okruženju. Potrudite se da date svoj maksimum da stvari izgladite jer to može da bude bitno za vaš poslovni status.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiv flert i komunikacija sa osobom koju poznajete od ranije.moguće je da ćete veoma uskoro poželeti da među vama dođe i do veze.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa zglobovima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite računa da ne dođe do nekih promena ukoliko se bavite fizičkom aktivnošću.