Dnevni horoskop za 31. oktobar

okt 30 2019 /

Dnevni horoskop za 31. oktobar

Šta kaže horoskop za 31. oktobar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Imate mnogo kreativnih ideja koje vas mogu dovesti do poslovnog napretka ako ih na pravi način iskoristite. Potrudite se da budete dovoljno posvećeni svom poslu.

LJUBAV: Vaš društveni život je od velikog značaja i uticaja na vaše ljubavno polje. Pazite samo da vam se prijatelji ne mešaju u vezu. Od glasina i tračeva bi mogli da nastanu problemi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate generalno stabilno stanje na polju zdravlja. Očekuje vas povoljna faza na polju zdravlja.

 

BIK

POSAO: Možete da se nadate unapređenju i pozitivnim vestima na poslovnom polju. Uspećete da ostvarite napredovanje lakše nego što ste mislili. Pred vama je generalno povoljan period.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv suusret sa osobom koja vam se dopada. Imaćete priliku da je zavedete i osvojite. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate dobro zdravlje i odlično raspoloženje. Bavljenje sportom i rekreacijom će vam generalno prijati.

BLIZANAC

POSAO: Pred vama su srećne okolnosti. Možete da očekujete da ćete rešiti brige koje ste imali na ovom polju. Možete da se nadate pozitivnom ishodu događaja na poslu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba za koju niste sigurni da li je slobodna ili u braku. Neko vreme ćete biti uzdržani prema njoj. Očekuje vas period u kojem ćete se držati na distanci.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke manje probleme na polju zdravlja pa bi bilo dobro da povedete računa o sebi.

RAK

POSAO: Povoljan je period za promenu posla. Možete da očekujete da ćete imati neki nov poslovni sastanak koji bi mogao u velikoj meri da odredi sudbinu vaše karijere.

LJUBAV: Obuzima vas osećaj ljubomore koji vam stvara određene probleme i nesigurnosti. Svađe sa partnerom postaju čestei to počinje da vas nervira i da vam unosi pritisak.

ZDRAVLJE: Moguć je povišen pritisak. Očekuje vas period u kojem ćete imati poteškoće koje su vezane za zdravlje pa bi bilo jako važno da se na vreme javitee vašem lekaru.

LAV

POSAO: Možete da očekujete povoljne okolnosti za putovanje. Generalno vam je današnji dan dobro postavljen za posao. Pred vama su pozitivni preokreti na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku možete da očekujete manje svađe i prepirke sa voljenom osobom. Pred vama je period u kojem ćete imati česte tenzije i stresove na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima. Očekuje vas faza koja nije povoljna za vaše zdravlje. Na vreme se javite vašem lekaru da se oko svega posavetujete.

DEVICA

POSAO: Pred vama je naporan dan koji će za vas biti veoma stresan. Potrudite se da u sebi nađete dovoljno snage i smirenosti kako biste izborili sa svim problemima.

LJUBAV: Ukoliko ste u ljubavnoj vezi, možete da očekujete da će partnerovo ponašanje biti promenljivo. Moguće je da ponekad ni sami ne znate šta da očekujete od njega.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate neke tegobe koje su vezane za prehlade, viruse pa povedite računa o tome.

VAGA

POSAO: Povoljan je dan u kom možete da ostvarite ono što ste zamislili i isplanirali. Očekuje vas uspeh na svim poljima. Možete da se nadate pozitivnim preokretima i promenama.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo kao i priliku za početak nove veze. Spremni ste da se otvorite ka novoj ljubavi i da nekome date šansu.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju kod vas. Osećate se dobro u svojoj koži i dosta toga što vas je mučilo u prošlosti ste uspeli da rešite. Pred vama je povoljan period.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovne pregovore ili važne sastanke danas, možete da očekujete odličnu atmosferu. Pred vama je dobra faza za počeetak nekog novog projekta.

LJUBAV: Niste sasvim sigurni kako da se postavite u komunikaciji sa voljenom osobom. Moguće je da je vaš odnos počeo da se menja i da vas to na neki način plaši.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate poteškoće sa varenjem. Povedite računa o sebi i svom zdravlju.

 

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete napetu situaciju na poslu danas. Okolnosti u kojima se nalazite nisu u vašem interesu. Niste zadovoljni i polako počinjete da razmišljate o promenama.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u vazdušnom znaku, možete je osvojiti. Pred vama je povoljan period za ljubav. Potrudite se da otvorenije pokažete svoje želje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu koje bi u narednom periodu kod vas moglo da bude osetljivo. Izbegavajte hladne i gazirane napitke i povećajte unos vitamina.

JARAC

POSAO: Maksimalno ste posvećeni polju zarade koje je sada vaš apsolutni prioritet. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvaarite veliki uspeh kada je u pitanju polje posla.

LJUBAV: Želite sigurnost i spremni ste da voljenoj osobi ponudite brak i zajednički život. Očekuju vas dobre promene. Moguće je da ćete biti zadovoljni razvojem situacije.

ZDRAVLJE: Povećan apetit i potrebama za jačom hranom. U narednom periodu ćete biti prilično aktivni pa je za vas jako važna pravilna ishrana kako biste imali dovoljno energije.

VODOLIJA

POSAO: Smatrate da okolnosti u kojima se nalazite nisu baš jednostavne i potrebno vam je vreme da probleme rešite. Očekuje vas period koji može da vam donese neke promene.

LJUBAV: Bavite se preispitivanjem svojih emocija koje su postale promenljive. Više partnera ne vidite istim očima. Moguće je da ste razočarani i da biste voleli da se taj odnos prekine.

ZDRAVLJE: Budite umereniji sa hranom. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate sklonost ka gojenju naglašenu pa je važno da povedete računa o tome.

RIBE

POSAO: Tokom današnjeg dana nećete imati veće probleme na polju posla. Možete da očekujete mirnu atmosferu. Generalno ste zadovoljni svim onim što ste na ovom polju postigli.

LJUBAV: Povedite računa o tome da ne povredite svog partnera svojim rečima i postupcima koji mogu biti nepromišljeni. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke ljubavne probleme.

ZDRAVLJE: Potrebno je da poradite na boljoj kondiciji kako biste se bolje osećali. Na vreme se posvetite bavljenju sportom i organizujte se tako da vam ostane dovoljno vremena za trening.